GANK Battı mı?

Ben de senin gibi bilindik marka alayım kafam rahat etsin taraftariydim. Ancak o bilindik markaların kronik sorunlarını gördükçe, desteklerinin bir şey yapmadığını gördükçe sogudum. Logitech sana göre büyük, pişman etmeyen markalardandir diye düşünüyorum.

Aldığım Logitech klavye kronik sorunluymus mesela, ilk aldığımdan beri tuşlara ikinci seferde basıyor. 1 aydır bunla uğraşıyorum. Satıcı logiteche pasladi, logitechin global desteğine yazdım adam akıllı yardımcı olmadilar. Eskiden ürün gonderiyormus global destek, şuan bir şey yaptığı yok anladığım kadarıyla. Son çare pentayı arayacagim belki onlar da kabul etmeyecek bilemiyorum. Bilindik markalarda bile kronik sorun varsa, destekleri bir işe yaramıyorsa Logitech'in machenike gibi markalarla farkı ne kalıyor?
Direkt pentaya ulaş, sorununu hallederler.

Direkt pentaya ulaş, sorununu hallederler.
Öyle yapacağım zaten de iade/degisim olacağını sanmıyorum. Gördüğünüz gibi Efe bey, çok ovdugunuz markalarda bile kronik sorun var. Alırken dinledigim kişilerin hiçbiri kronik sorundan bahsetmemisti klavyedeki. Olabiliyor yani her markada böyle şeyler.

Öyle yapacağım zaten de iade/degisim olacağını sanmıyorum. Gördüğünüz gibi Efe bey, çok ovdugunuz markalarda bile kronik sorun var. Alırken dinledigim kişilerin hiçbiri kronik sorundan bahsetmemisti klavyedeki. Olabiliyor yani her markada böyle şeyler.
Tam modeli nedir, ürününüzün? Gerekli adımları atarsanız sorununuzu hallederler, konu farklı olduğu için sizin konunuza derinlemesine girmek istemiyorum.

Yaklaşık 2 hafta önce bu firmadan Mechanic GX30 kulaklık almıştım. Üründe şu an için bir sorun yok ama ileride garantiye vermem gerekirse süreç nası olacak acaba?

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir gank.com.tr konusunda çok fazla olumsuz yorum vs. okuyorum. Espor tarafında da kapandığına dair paylaşımlar yapıldı ancak tasarımcılarına para ödenmemiş, free çalıştıklarına ödeme yapılmadığına dair söylemler dolanıyor. Sizce buradan alışveriş yapmak ne kadar mantıklı olabilir bu süreçler içerisinde? İadelerin neden geç yapılmadığı vs. gibi konulara para kalmadı deseler ya.

Eki Görüntüle 2621377
Eki Görüntüle 2621381
Eki Görüntüle 2621414
Eki Görüntüle 2621415

Arkadaşlar ben bu olaylayı bilmeden daha dün bir ürün satın aldım da bana ulaşır değil mi ürün?

Yaklaşık 2 hafta önce bu firmadan Mechanic GX30 kulaklık almıştım. Üründe şu an için bir sorun yok ama ileride garantiye vermem gerekirse süreç nasıl olacak acaba?

Hocam cızırtı geliyor çok ya aldıgıma pişman oldum iade etsem başka kulaklık yok yeni alana kadar idare edeceğim.

Hocam cızırtı geliyor çok ya aldıgıma pişman oldum iade etsem başka kulaklık yok yeni alana kadar idare edeceğim.
Ben hiç cızırtı yaşamadım, ses gayet temiz. Biraz ekolayzer ayarıyla da gayet iyi. Ürün sorunluysa iade edin diyeceğim ama iade alırlar mı, nasıl alırlar hiç bilmiyorum

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bir yerde Logitech gibi firmalara atıfta bulunmuştum daha güvenilir diye. Sebebim de kendi konumda/iade sürecimde yaşananlar. Yoksa ben Logitech kalkıp onlar asla böyle bir problem yapmaz demedim hiçbir zaman. Bunu geçtim yaşanan kötü deneyim sürecinin ardından birçok farklı kullanıcı gelip aynı problemden sürekli bahsetti. Hala da konu açan var aynı firma hakkında muhatap bulamıyorum diye. Ama buradaki tayfa diyordu yok işte taşınıyorlar yok şöyle yok böyle. Siz kötülüyorsunuz, hatersınız vıdı vıdı. Görüyorum ki firmanın müşteriye verdiği değer hala aynı.

Yaklaşık 2 hafta önce bu firmadan Mechanic GX30 kulaklık almıştım. Üründe şu an için bir sorun yok ama ileride garantiye vermem gerekirse süreç nası olacak acaba?

Benim iade süreci yaşanırken bana telefonda söylenen sözde ürün alımından uzun bir süre sonra bile kullanıcı isteyince değişim yapabiliyorlarmış. Kriterleri nedir bilmiyorum ama.

Ben GX30 aldığımda ve ürünü test ettiğimde kulaklıktan gelen ses driver ve ayarlara rağmen ses patlıyordu. Ek olarak da kafaya oturmadığından ve kalitesini de beğenmediğim için iade ettim. Logitech kulaklığım gibi hafif ve rahat değildi. Ben de aldığıma çok pişman oldum. İade ederken de yaşadığım süreç ortada zaten.

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bir yerde Logitech gibi firmalara atıfta bulunmuştum daha güvenilir diye. Sebebim de kendi konumda/iade sürecimde yaşananlar. Yoksa ben Logitech kalkıp onlar asla böyle bir problem yapmaz demedim hiçbir zaman. Bunu geçtim yaşanan kötü deneyim sürecinin ardından birçok farklı kullanıcı gelip aynı problemden sürekli bahsetti. Hala da konu açan var aynı firma hakkında muhatap bulamıyorum diye. Ama buradaki tayfa diyordu yok işte taşınıyorlar yok şöyle yok böyle. Siz kötülüyorsunuz, hatersınız vıdı vıdı. Görüyorum ki firmanın müşteriye verdiği değer hala aynı.
Daha güvenilir zaten de, benim gördüğüm çoğu ürünleri kronik sorunlu büyük markalarin. Bu Logitech'i elden cikardigim zaman aula, mchose gibi markalara yonelecegim muhtemelen. Buradaki kişiler emre bey emre bey diye dolanıp durdu onun bende farkındayım, tahmin edemezlerdi ama böyle olacağını. Machenike'e noldu ben hala anlamadım, battı mi noldu belli değil. Umarım kullanıcıları uzmezler ne diyeyim. Logitech gibi markalar bile destek kisminda çok yeterli degilken yan markaların böyle olmasını garipsemedim.
Tam modeli nedir, ürününüzün? Gerekli adımları atarsanız sorununuzu hallederler, konu farklı olduğu için sizin konunuza derinlemesine girmek istemiyorum.
G213, gerekli adımları kaç haftadır atmaya calisiyoruz zaten de son olarak pentayi deneyecegim bakalım. Penta iade ya da değişim yapmazsa bulurum sizi:)

Daha güvenilir zaten de, benim gördüğüm çoğu ürünleri kronik sorunlu büyük markalarin. Bu Logitech'i elden cikardigim zaman aula, mchose gibi markalara yonelecegim ama muhtemelen. Buradaki kişiler emre bey emre bey diye dolanıp durdu onun bende farkındayım, tahmin edemezlerdi ama böyle olacağını. Machenike'e noldu ben hala anlamadım, battı mi noldu belli değil. Umarım kullanıcıları uzmezler ne diyeyim. Logitech gibi markalar bile destek kisminda çok yeterli degilken yan markaların böyle olmasını garipsemedim.

G213, gerekli adımları kaç haftadır atmaya calisiyoruz zaten de son olarak pentayi deneyecegim bakalım. Penta iade ya da değişim yapmazsa bulurum sizi:)
Klavyeyi 4 yıl falan kullanmışımdır, hala taş gibi. Tek problem tuşların w,a,s,d yazıları silindi. Siz direkt Penta ile iletişime geçecektiniz zaten, geçerli bir sorunuz varsa yardımcı olacaklardır. Ha yardımcı olmazlarsa, ben bazı arkadaşlar gibi belli firmalarla ilişki içerisinde değilim, fanboy da değilim, mağdur olmanız durumunda sizi desteklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı