Gank.com.tr'den alınan ürün nasıl iade edilir?

• Konuyu başlatan Jezo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 120

Jezo

Hectopat
Daha fazla  
Gank.com.tr üzerinden bir alışveriş yaptım ve iade işlemi yapmak istiyorum. Telefonlarını arıyorum, sadece beklemede kalıyorum. Destek talebi oluşturdum, dönen yok. Nasıl iade edeceğim bu ürünü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gank.com.tr üzerinden bir alışveriş yaptım ve iade işlemi yapmak istiyorum. Telefonlarını arıyorum, sadece beklemede kalıyorum. Destek talebi oluşturdum, dönen yok. Nasıl iade edeceğim bu ürünü?
Gank satarken iyi, iade ederken tatsız bir firma gibi görünüyor şikayet var'a bakarsan.

Biraz bekle, kullanabileceğin tüm kanalları kullandıysan eposta/whatsapp v.b, dönüş yapacaklar mı görelim.

Suan taşınma sürecinde oldukları için ve numaralarıda IP numara oldugu için geçici olarak devre dışı. Emre Bey bu mesajında açıkladı.

Gank satarken iyi, iade ederken tatsız bir firma gibi görünüyor şikayet var'a bakarsan.

Biraz bekle, kullanabileceğin tüm kanalları kullandıysan eposta/whatsapp v.b, dönüş yapacaklar mı görelim.
Ben bir ürün aldım sipariş geçtikten 5-10 dk sonra yazdım başka renk göndersinler diye rica ettim. Ama mesaj 2 tik bile olmadı hala, o yüzden wp den geri dönüş beklemesin derim. Ama ürün geldi memnunum üründen.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251204_104147_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20251204_104147_WhatsApp.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 12
Arkadaşlar kendileri beni firma numarasından aradılar şu anda taşınma işleminde oldukları için gecikme olduğunu belirttiler ve kargoyu "bireysel" olarak karşı ödemeli göndermemi kargo elimize geçtiğinde havale üzerinden iade yapılacağı söylendi hiç böyle bir iade sistemi görmedim sonu nereye çıkacak bilmiyorum hayırlısı diyelim :D

@55HRC Müsait iseniz beni bu konuda aydınlatmanızı isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı