Gamepower Eva7 yüzeyinin renkleri soluyor

• Konuyu başlatan ryunN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 43

ryunN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen7 5700x, Asus Prime B550m-k, Galax RTX4060 8GB, Kingston 16GB 3600mhz ram, MSİ MAG 256F 180hz monitör
Meslek
Gemici
Gamepower Eva7 klavyemin görsellerdeki gibi renk atma sorunu vardır. Üstelik kullanmadığım tuşların etrafında oluyor bu sorun. Metal kasa ve switchlerin bağlı olduğu kasa ayrılmıyor, ayrılsa boyama yapacağım sorunun düzelmesi için, bana yardımcı olabilir misiniz? Ya da bana bir öneriniz var mı, nasıl ayırıp boyarım?

Dosya Ekleri

• IMG_0337.jpeg
    IMG_0337.jpeg
    203,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0338.jpeg
    IMG_0338.jpeg
    188,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0339.jpeg
    IMG_0339.jpeg
    178,1 KB · Görüntüleme: 14
Sonra niye Gamepower, Razer, logi gibi ürünleri önermiyorsunuz oluyor, Aula, Akko, rawm önerince "duymadım bence kötü" diyen kişilere gelsin. Geçmiş olsun hocam. En fazla switcleri bantlayarak boyayabilirsiniz orayı onun dışında yapabilecek bir şey yok. Garantisi yok sanırım.

Gamepower Eva7 klavyemin görsellerdeki gibi renk atma sorunu vardır. Üstelik kullanmadığım tuşların etrafında oluyor bu sorun. Metal kasa ve switchlerin bağlı olduğu kasa ayrılmıyor, ayrılsa boyama yapacağım sorunun düzelmesi için, bana yardımcı olabilir misiniz? Ya da bana bir öneriniz var mı, nasıl ayırıp boyarım?

Ucuz marka ürün üretim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı