Gank üzerinden alınan ürünün kargo takip kodu yok

Xurnatirmqn

Kilopat
Gank.com.tr üzerinden @roxy1881 isimli forum üyesinin önerisi üzerine klavye ve kulaklık sipariş ettim. Kargoya verildi fakat kargo takip kodu verilmedi, 2 gündür desteğe de hiçbir türlü ulaşamıyorum. Telefonla aradım mail attım iletişim formu doldurdum WhatsApp destek hattına yazdım ama yok hiç kimseye ulaşamıyorum.

Kanka gank kullanmanı önermem keşke almasaydın kulaklık aldım sol taraftan ses gelmemeye başladı garantisi var mesaj atıyorum falan ama umurlarında değil.

Gank.com.tr üzerinden @roxy1881 isimli forum üyesinin önerisi üzerine klavye ve kulaklık sipariş ettim. Kargoya verildi fakat kargo takip kodu verilmedi, 2 gündür desteğe de hiçbir türlü ulaşamıyorum. Telefonla aradım mail attım iletişim formu doldurdum WhatsApp destek hattına yazdım ama yok hiç kimseye ulaşamıyorum.

Merhaba,
Öncelikle yaşadığınız iletişim sorunu ve bu süreçte size dönüş sağlayamamış olmamız nedeniyle içtenlikle özür dileriz. Son birkaç gündür lojistik depo taşınma sürecimiz devam ettiği için telefon, WhatsApp ve bazı destek kanallarımızda aksaklıklar yaşadık. Taşınma sürecimiz bitti, yarın itibarıyla telefon ve WhatsApp destek hatlarımız yeniden aktif olacaktır.

Sipariş numaranızı bizimle paylaşabilir misiniz? Hemen sistem üzerinden kontrol sağlayıp, kargo durumunuz ve kargo takip kodunuz ile ilgili sizi bilgilendireceğim.

Merhaba,
Öncelikle yaşadığınız iletişim sorunu ve bu süreçte size dönüş sağlayamamış olmamız nedeniyle içtenlikle özür dileriz. Son birkaç gündür lojistik depo taşınma sürecimiz devam ettiği için telefon, WhatsApp ve bazı destek kanallarımızda aksaklıklar yaşadık. Taşınma sürecimiz bitti, yarın itibarıyla telefon ve WhatsApp destek hatlarımız yeniden aktif olacaktır.

Sipariş numaranızı bizimle paylaşabilir misiniz? Hemen sistem üzerinden kontrol sağlayıp, kargo durumunuz ve kargo takip kodunuz ile ilgili sizi bilgilendireceğim.
Mail üzerinden yaptığınız geri dönüşü gördüm hocam, ilginiz için teşekkür ederim. Konuyu aslında genel destek mailinden dönüş alamadığım için sizi etiketleyerek açmıştım fakat moderatör arkadaş düzenleme sırasında etiketi sanırım yanlışlıkla silmiş. Daha sonra tekrar ekledim. Mailde belirttiğiniz gibi, entegrasyon sorunu konusunda Hepsijet ile görüşmenizin ardından kargo takip bilgisini mail adresime iletmenizi bekliyor olacağım. Konuyu açmış bulunduğum için yanlış anlaşılmaması adına buradan cevap vermek istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı