İtopya kargo koduyla verilen ürünün bilgisi yok

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
Bundan 7 ay önce İtopya'dan Corsair Void Pro Elite Wireless kulaklık satın almıştım. 1 ay içinde sarjı hızlı bitmeye ve şarj kablosu şarj etmeme başladı. 3 gün önce İtopya kargo koduyla 'değişim veya iade talebinde' bulundum lakin kargo kodunda 3 şube vardı ve herhangi bir şubeye gönderdim sorun olmayacağını düşündüm. Aradan 5 gün geçti ve cevap gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım X şubesine göndermemi söylediler. Sorun şu ki daha önce bu sorunu yaşamamıştım ve müşteri hizmetlerine söyledigimde geri gönderecegini söyledi ama herhangi bir kayıt dahi oluşturulmamış. UPS desen ulaşamıyorum sürekli hat meşgul düşüyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?

Bundan 7 ay önce İtopya'dan Corsair Void Pro Elite Wireless kulaklık satın almıştım. 1 ay içinde sarjı hızlı bitmeye ve şarj kablosu şarj etmeme başladı. 3 gün önce İtopya kargo koduyla 'değişim veya iade talebinde' bulundum lakin kargo kodunda 3 şube vardı ve herhangi bir şubeye gönderdim sorun olmayacağını düşündüm. Aradan 5 gün geçti ve cevap gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım X şubesine göndermemi söylediler. Sorun şu ki daha önce bu sorunu yaşamamıştım ve müşteri hizmetlerine söyledigimde geri gönderecegini söyledi ama herhangi bir kayıt dahi oluşturulmamış. UPS desen ulaşamıyorum sürekli hat meşgul düşüyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu?
Büyük ihtimal Ups kaynaklı sorun.

Büyük ihtimal Ups kaynaklı sorun.
İşin kötü tarafı kargo kodunu bana vermediler ve şuan kulaklığım nerde bilmiyorum.Daha önce iade işlemlerinde tek kargo kodu ile sorunsuz iade veya değişim oluyordu, ilk defa başıma geldi bu olay. Müşteri hizmetleri yanlış şubeye göndersem bile geri göndericeğini söyledi ama korkmuyor değilim açıkcası....

Türkiye'de kargo şirketlerine asla güven olmaz. Reklama girmese Garry's Mod ile yapılmış bunu anlatan bir animasyon atardım da...
Kargo kodu yoksa mecbur bekleyeceksiniz,en azından benim deneyimimde öyleydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı