Çözüldü Gankseninle ürünü eksik geldi

• Konuyu başlatan Smagg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 1.755
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Smagg

Hectopat
Daha fazla  
Gank.com.tr üzerinden Machenike L7 Air tri-mode siyah aldım. Güzelde indirimi vardı. Bugün elime ulaştı ve 2.4GHz dongle yok! Aldığınız sıfır açılmamış üründen dongle çıkmaması kadar komik bir şey olamaz herhalde. Sırf bunun için iadeyle uğraşmam gerekiyor şimdi. Komedi.

Dosya Ekleri

• 20251203_122018.jpg
    20251203_122018.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Paylaştığınız görseldeki boş alan aslında ürünün tasarımında yer alan yedek dongle yuvasıdır. Machenike’ın bu modeli 4K dongle olan modeli 4K dongle ayrı geldiği için yuva boş gelir; bu sayede ileride kullanıcı dongle’ını kaybederse veya ek dongle tanımlamak isterse bu bölmeyi kullanabilir.

Yani ürününüzde eksik bir parça yoktur. Üretici bu yuva tasarımını tüm tri-mode serilerde standart olarak bırakıyor. Bu konuyu açan arkadaşı ve diğer talebi oluşturan kişiyi bizzat ben aradım ve durumu detaylı şekilde ilettim. Tekrar belirtmek isterim ki üründe eksik herhangi bir parça bulunmamaktadır.

Ayrıca CİMER’e şikâyet etmenize gerek yok 😁 Biz her zaman buradayız ve tüm süreçlerde yardımcı oluyoruz.

Ayrıca diğer firmaların ürünlerin dede USB yeri boştur.

@Smagg @kxy
Evet, çok büyütülecek olay değil. Yine de bilgileri düzgünce doğru şekilde yazsınlar uğraşmayalım.

Aynisini Wraith'te Zaopin icin yapmis. 2.4 dongle gelmiyormus mesela bu urunde de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyutulecek seyler degil bunlar cidden.

Hangi firmanın müşteri hizmetleri ürün hakkında detaylı bilgiye sahip? Çoğu evinden part-time çalışan insanlar.

Sorunda orada işte bilgiye sahip olması lazım orada o işi yapıyorsa o bilgiye de sahip olmalı bana bilgi veremedikten sonra müşteri hizmetleri olmasının ne önemi var.

Sorunda orada işte bilgiye sahip olması lazım orada o işi yapıyorsa o bilgiye de sahip olmalı bana bilgi veremedikten sonra müşteri hizmetleri olmasının ne önemi var.

Orası zaten öyle de, bilgili insanları oraya koymak zor. Kayra Bey Gank için atanabilir aslında. 🤔

Merhaba,

Paylaştığınız görseldeki boş alan aslında ürünün tasarımında yer alan yedek dongle yuvasıdır. Machenike’ın bu modeli 4K dongle olan modeli 4K dongle ayrı geldiği için yuva boş gelir; bu sayede ileride kullanıcı dongle’ını kaybederse veya ek dongle tanımlamak isterse bu bölmeyi kullanabilir.

Yani ürününüzde eksik bir parça yoktur. Üretici bu yuva tasarımını tüm tri-mode serilerde standart olarak bırakıyor. Bu konuyu açan arkadaşı ve diğer talebi oluşturan kişiyi bizzat ben aradım ve durumu detaylı şekilde ilettim. Tekrar belirtmek isterim ki üründe eksik herhangi bir parça bulunmamaktadır.

Ayrıca CİMER’e şikâyet etmenize gerek yok 😁 Biz her zaman buradayız ve tüm süreçlerde yardımcı oluyoruz.

@Smagg @kxy

Çözüm
Merhaba,

@Smagg @kxy

Konu sahibi 4000 Hz dongleyi paylasmadığı için hiç dongle yok sandık, o yüzden biraz yanlış anlaşılma oldu.

Merhaba,

Paylaştığınız görseldeki boş alan aslında ürünün tasarımında yer alan yedek dongle yuvasıdır. Machenike'ın bu modeli 4K dongle olan modeli 4K dongle ayrı geldiği için yuva boş gelir; bu sayede ileride kullanıcı Dongle'ını kaybederse veya ek dongle tanımlamak isterse bu bölmeyi kullanabilir.

Ayrıca CİMER'e şikâyet etmenize gerek yok 😁 biz her zaman buradayız ve tüm süreçlerde yardımcı oluyoruz.

@Smagg @kxy

Konuda çok fazla yanlış anlaşılma oldu. İlk başta hiç dongle gelmedi gibi anladık üstüne müşteri hizmetleri de maliyetten kısmak için eksik gibi cümleler kurunca olay iyice karıştı. Umarım en kısa sürede sitelerine bu bilgilendirmeyi eklerler, yoksa da çok sorun yaşarlar.

Öncelikle @55HRC'ye teşekkür ederim. Kendisi bizzat arayıp bilgilendirdi. Ayrıca özür diliyorum kendisinden. Bu konunun bu kadar büyüyeceğini düşünmüyordum açıkçası. İstemeden birazcık dezenformasyon yapmış oldum.

Daha önce 4K bir mouse almadığımdan dolayı ürünün eksik gönderildiğini düşündüm. Diğer satın alan ve eline daha ulaşmamış arkadaşlar resme eklediğim dongle kutu içeriğinde var ve bu dongle ile kullanabilirler fareyi. Boş yuva ise dediği gibi daha sonra dongle tanımlamak için kullanılan bir yuvaymış. Bluetooth ile de ayrıca uzaktan kullanılabiliyor. Dongle kullanmak istemeyen arkadaşlar değerlendirebilir. Ancak kopmalar ve takılmalar olabilir bluetooth bağlantısında.

Dosya Ekleri

• 20251203_135448.jpg
    20251203_135448.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı