Garanti Bankası 60 binden fazla limit vermiyor

TheMurderK

Kilopat
Daha fazla  
75000 TL'lik bir alışveriş yapacaktım fakat çekmedi. Müşteri hizmetlerini aradım Maksimum 60000 TL dediler. Yüksek limit de buymuş. Ben şimdi nasıl bu limiti arttıracağım? Başka bankalarda aynı mı acaba? Kullandığım kart Garanti.

Maaşınızı hangi bankadan alıyorsunuz?
Garanti Bankası ben özellikle limit attırmayın dememe rağmen kendi kendilerine limitimi 200k yaptılar. Hatta kredi puanımda çok yüksek değildi.

Nasıl yani banka kartlarında da mı limit oluyor? Kredi kartı değil ki bu ama?

Atıyorum biri tek çekim 120bine bilgisayar alacak diyelim banka kartıyla, nasıl alacak peki?

Banka kartıysa eğer bankayla görüşmeniz lazım ki onlarda limit o demiş. O zaman bir sanal kart oluşturun tekrar bankayı arttırıp sanal kartınızın harcama limitini arttırın. İstediğiniz miktarda arttırırlarsa en yakın bankaya gidip 75.000 liranızı sanal kartınıza aktarmalarını isteyin (günlük aktarım miktarını aştığı için). Ardından sanal kartınız ile alışverişinizi yapabilirsiniz.

Banka kartıysa eğer bankayla görüşmeniz lazım ki onlarda limit o demiş. O zaman bir sanal kart oluşturun tekrar bankayı arttırıp sanal kartınızın harcama limitini arttırın. İstediğiniz miktarda arttırırlarsa en yakın bankaya gidip 75.000 liranızı sanal kartınıza aktarmalarını isteyin (günlük aktarım miktarını aştığı için). Ardından sanal kartınız ile alışverişinizi yapabilirsiniz.
Fiziksel bir alışveriş yapacağım yani pos cihazıyla

Evet aynen bende böyle bir sorun yaşadım saçmalık.
Çok garip geldi bana, diğer bankalarda da durum böylemi?

Ben mesela tek seçim 4 tane telefon alcam banka kartınla, fiyatı sallıyorum 150bin tutuyor. Paramla da alamayacak mıyım yani? Örnek için söyledim bunu.

Hiç anlamadım bu durumu, cevabı merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı