Garanti için fatura şart mı?

Fatura da dostum benim kast ettiğim o değil ki. 1 yıl geçmiş üstünden ürünün arkadaş ise ürünü alıyor. Otomatik olarak garantinin seneye bitmesi lazım. Aldığı fatura ise o tarihten itibaren garantinin başladığını gösterir. Dediğimi anladığını varsayıyorum.
Hocam arkadaşa dedim bunu ama neyse. :D
Peki elektronik fatura ile ürün garantiye gider mi?
.

Hangi firmadan kimden ne aldın ve internetten mi aldın cevap ona göre olacak? 9

2. el aldım ben adam atmıştı her zaman kayıt ederdim Gmail hesabıma lakin nasıl olduysa yok etmeyimi unuttum yanlışlıkla mı sildim bilmiyorum lanet olsun ya sahibindenin çöp çatan sitesinden bulmuştum adamı oradan aldım oradan bakacağım bulacağım ad Soyad'dan profil bulunmuyor ilanlar çıkıyor sadece.
Konuşma geçmişime tıklayacağım tıkladığım da ürün kaldırıldığı için de göstermiyor...

Hocam arkadaşa dedim bunu ama neyse. :D

.
Ha affedersiniz. Fakat girer irsaliye o.

2. el aldım ben adam atmıştı her zaman kayıt ederdim Gmail hesabıma lakin nasıl olduysa yok etmeyimi unuttum yanlışlıkla mı sildim bilmiyorum lanet olsun ya sahibindenin çöp çatan sitesinden bulmuştum adamı oradan aldım oradan bakacağım bulacağım ad Soyad'dan profil bulunmuyor ilanlar çıkıyor sadece.
Konuşma geçmişime tıklayacağım tıkladığım da ürün kaldırıldığı için de göstermiyor...
Garanti belgesi içinde ise servisle konuşun. Seri kodları oluyor belki oradan yılını bulurlar.

En son ASUS'la konuşmuştum bana faturanın sadece yeterli olduğunu söylemişlerdi, genellikle garanti belgelerinde herhangi bir ad yazmadığı için kabul etmeyebiliyorlar, lazım olan şey Seri Numarası ve Fatura sanırsam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı