Garanti kredi kartı iptal etme

O yüzden acele ediyorum. Sağolun.



Çalışacaktım. Onun için çıkarttırdım zaten. Sonra bir iki sıkıntı çıktı bende vazgeçtim. Kartta böyle elimde kaldı işte. Banka kartı duracak elimdede kredi kartını iptal ettireceğim işte. Sağ olun çözümler içinde.
Tamam işte sizin ki maaş kartı oluyor bende staj için maaş kartı istediler kredi kartı da verdiler bende iade ettim sonra aradılar bana dediler ki iş yeriyle anlaşmalı olduğu izin sözleşmede varmış kredi kartı da ama hiç açıp şifre koymazsak aidat alınmıyormuş yani kartı kırıp atsanız da olur farketmez yani
 
Tamam işte sizin ki maaş kartı oluyor bende staj için maaş kartı istediler kredi kartı da verdiler bende iade ettim sonra aradılar bana dediler ki iş yeriyle anlaşmalı olduğu izin sözleşmede varmış kredi kartı da ama hiç açıp şifre koymazsak aidat alınmıyormuş yani kartı kırıp atsanız da olur fark etmez yani

Artık orada çalışmayacağım için aidat alacak diye iptal edeceğim bende işte. Anladım sağ olun. İyi günler.
 
İyi Sosyaller. Garanti kredi kartımı iptal etmek istiyorum. Dün almak zorunda kaldım banka kartımın yanında biraz karışık bir durum, her neyse. Şifre falanda koyulmamış durumda, şubeye gittiğimde müşteri hizmetlerinden yapabileceğimi söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda da tele sekreter kart numaramı tuşlayınca kartınızda şifre yoktur şifre koymanız için sizi yönlendiriyorum diyor. Kredi kartımı iptal etmek için şifre koymam mı gerekiyor?

Bende aynı durumu yaşadım. Flex'i istedim aidatsız olduğu için ama onu veremem sen bunu al çağrı merkezinden kapattırıp flexiye çevirirsin dediler. Kendi şikayet hattı var mail atabiliyorsun ve aşırı ilgililer. İletişim Formu | Garanti BBVA ya da internetten bulabilirsin. Maillere çok önem veriyorlar.
 

Geri
Yukarı