Garanti sonrası aklıma takılan şüpheler

Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
2.319
Çözümler
5
Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce ASUS ROG STRIX G16 bilgisayarımın ekranında çizgiler çıktı. Şu an bilgisayarı garantiye gönderdim sanırsam panel değişimi yapıp gönderirler ancak benim aklıma takılan sorular oldu. Şansa mı denk geldi emin değilim ancak olay şu şekilde oldu. Fortnite'ta tüm ayarları destansıya alıp oyuna girmeyi deneyeyim dedim oyuna 1 kez girdim attı 2. kez girdiğimde attı ve ekranda çizgiler çıktı. Şimdi benim şüphem bu panel ile mi alakalı yoksa donanımsal mı? Yani ben kendimi biliyorum bir kez daha deneyeceğim bu şekilde oyuna girmeyi ve tekrar oyuna girince bu sorunla karşılaşacağım mı bilmiyorum. Bu konu hakkında fikri olan varsa en azından içimdeki şüpheyi hafifletirseniz bile beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
ASUS ROG STRIX G16 ekranda mavi ve siyah çizgi
 
Garantiye göndermeden önce harici monitörde veya televizyonda deneseydiniz keşke. Eğer onlarda da çizgi çıkarsa donanımsal sorun demektir.
 
Garantiye göndermeden önce harici monitörde veya televizyonda deneseydiniz keşke. Eğer onlarda da çizgi çıkarsa donanımsal sorun demektir.

Hocam çok haklısınız ancak depremden sonra ne elimde HDMI kaldı ne de monitör.
 

Geri
Yukarı