Garantide fazladan 8GB RAM takılmış

Geri göndermeme konusu etik değil, karar size kalmış. Muhtemelen hala farkında değillerdir, RAM'i takanlar.

Haksız gelirden fayda gelmez diye düşünüyorum ben hayatımda. Bu yüzden geri gönderirdim.

Hocam sıkıntıda şu ben 2 ay boyunca RAM bekledim ve şu an PC'ye o kadar çok ihtiyacım varki.

16Gb olanı satıp yeni 8gb alabilir :)
Eğer 8 GB modülün yanına 16 GB bir modül taktılarsa RAM'ler çift kanal çalışmayacaktır.

Ben yerinizde olsam geri gönderip 16 GB olan modül yerine 8 GB bir modül taktırırdım. Hem bu sayede RAM'ler çift kanal çalışmış olur.

Eğer 8 GB modülün yanına 16 GB bir modül taktılarsa RAM'ler çift kanal çalışmayacaktır.

Ben yerinizde olsam geri gönderip 16 GB olan modül yerine 8 GB bir modül taktırırdım. Hem bu sayede RAM'ler çift kanal çalışmış olur.

Veya tam tersi hazır 1 adet 16'lık varken 2x16 GB'a yükselttirir. @Dyflinn 2 ay beklediysen zaten mağdur konuma konulmuşsun servis de bunun için bonus yükseltme yapmıştır. ASUS gibi bir markanın servisine gelen giden parçaların haddi hesabı yok ve yükseltme sonrası testler yapılıyor. Yanlışlıkla olacak bir durum değil.

16 GB olanı satıp yeni 8 GB alabilir :)

Daha garantisi devam ediyor laptopun. Ne yapsam bilemedim.
Veya tam tersi hazır 1 adet 16'lık varken 2x16 GB'a yükselttirir. @Dyflinn 2 ay beklediysen zaten mağdur konuma konulmuşsun servis de bunun için bonus yükseltme yapmıştır. ASUS gibi bir markanın servisine gelen giden parçaların haddi hesabı yok ve yükseltme sonrası testler yapılıyor. Yanlışlıkla olacak bir durum değil.

Aynen bana da garip geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı