Garantisi olmayan ikinci el ürün satış sözleşmesi

DenizG101

Hectopat
Arkadaşlar PS3 satın alacağım adamla konuştuk fotoğraflar falan tamam. Fakat eve sokamam dedi test ettirmek için. Bende kendisine satış sözleşmesi yapmamızı eğer üründe bir hafta içinde sıkıntı çıkarsa ben para iademi alırım dedim. Sözleşmede ürünün satış günü, fiyatı, TC kimlik kopyası, seri no ve bana verirken ki halinin fotoğraflarını çekeceğiz. Adam ürün temiz ben sözleşme yaparım sıkıntı yok dedi. Mantık olarak PS3'ler eski olduğu için garanti bulunmamakta, ben satış sözleşmesi yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı çıkarsa para iadesi alabilir miyim? Sözleşmeyi şu şekilde yaparız sanırım;

Ürün xx tarihinde xx kişisi tarafından xx adlı kişiye 600 TL'ye satılmıştır. Ürünün seri numarası xx'dir. Ürünün satılırken ki detaylı ve güncel fotoğrafları çekilip iki tarafa Whatsapp yoluyla gönderilmiştir. Ürünü satan xx adlı kişi ürünü alan xx adlı kişiye ürünün temiz ve sağlam olduğunu ve 1 hafta içinde bir sorun çıkarsa para iadesi yapacağını kabul ediyor.

TC. Kimliklerin fotokopileri ve imzalar.
Arkadaşlar acil cevap lazım bilgisi olan cevap verebilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı