Garantisiz Mi 9 SE alınır mı?

Biz burada konuşsak neye yarar? Zamanımızı harcarız boşu boşuna. Öyle bir yapılanma ki orta yaş ve üstünün komple temizlenmesi gerekiyor ülkeden. Gençlerin %70-80'i farkında neyin ne olduğunun. Geri kalan %20-30'luk kısımsa yine okumamış ve bilgi birikimi olmayan insanlar. Onlar da yakında ölecek orta yaş ve üstü grubun yerini alacak. Sonuçta boşluk kalmaması gerekir. Bence en az 30 sene kadar bu sorunu çekmeye devam edeceğiz. 30 sene sonra ne olur bilemem. Kötü bir durum...

1580042726162.png

@curiousoftech, ben bu kafa yapısı ile 30 seneyi bırakın 30 gün sonrasını bile öngöremiyorum, bana en fazla koyan ise bunların hayatımıza yön veren kişiler olması.

Mi9 SE 1800 TL gibi bir fiyata satılıyor. Garantisi yok ve IMEI atmam lazım IMEI atıldıktan sonra herhangi bir sorun (kapanma, 4.5G çekmiyor, güncelleme vb.) oluşur mu?
Mi9 SE çift hat olduğu için 2 tane IMEI atılmalı mı?
Bir yıl kadar kullandım. Sorunsuz deneyim yaşadım. Lakin amoled ekranın değişim ücreti 800 1000 tl olması nedeniyle Note 8 pro ya geçtim. Note 8 pro almak daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı