- Makaleler
- 2
Hayır, yeni.
Klavyeyi bir atsana hocam önlü arkalı.
Hayır, yeni.
Bizde değil ki garanti göndermiştikKlavyeyi bir atsana hocam önlü arkalı.
Bizde değil ki garanti göndermiştik.
evet yarın gelirTarafıma geri gönderildi yazmışsın.
Olayın Gaming.gen.tr ile alakası yok bu yetkili servis ile alakalı. Ben her şeyimi Gaming.gen.tr den aldım hiçbir sorunda yaşamadım. Gaming.gen.tr ye laf atmanız mantıksız bu konuda. Ona bakarsanız ben de itopyada bu tür sorunlar yaşadım ama onları hiçbir zaman kötülemedim bu yetkili servisin problemi. Marka sadece yetkili servise iletmekle mükelleftir.Gaming.gen pişmanlıktır. Kulaklık iadesi almamışlardı, garantiye gönderin demişlerdi; verdikleri numarayı kaç sefer aramıştım meşgul çalıyordu, hatta konu açmıştım bununla ilgili, keşke araştırsaydınız. O sitenin ismini görünce tüylerim kabarıyor.
Yüzlerce ekipman almışımdır hepsini sorunsuz iade ettim, ben firmanın iade almamasına ve müşteri hizmetlerinin laubali tavrını eleştirdim. Yetkili servise hiç ulaşamadım zaten, yaptığım eleştiriyi tekrar okuyun isterseniz. Ütopya ile yaşadığınız sorunları kötülemediğiniz için bizden de yaşadığımız sorunlarla ilgili eleştiri yapmamamızı beklemeyin, o sizinle alakalı bir durum.Olayın Gaming.gen.tr ile alakası yok bu yetkili servis ile alakalı. Ben her şeyimi Gaming.gen.tr den aldım hiçbir sorunda yaşamadım. Gaming.gen.tr ye laf atmanız mantıksız bu konuda. Ona bakarsanız ben de itopyada bu tür sorunlar yaşadım ama onları hiçbir zaman kötülemedim bu yetkili servisin problemi. Marka sadece yetkili servise iletmekle mükelleftir.
Yüzlerce ekipman almışımdır hepsini sorunsuz iade ettim, ben firmanın iade almamasına ve müşteri hizmetlerinin laubali tavrını eleştirdim. Yetkili servise hiç ulaşamadım zaten, yaptığım eleştiriyi tekrar okuyun isterseniz. Ütopya ile yaşadığınız sorunları kötülemediğiniz için bizden de yaşadığımız sorunlarla ilgili eleştiri yapmamamızı beklemeyin, o sizinle alakalı bir durum.
Yetkili servis, firmanın adına hareket eden bir birimdir. Sen firma ile servisi neden birbirinden ayırıyorsun? Kusurlu ürün gönderen firma ürünü değiştirmeyle veya para iadesiyle hükümlüdür, bunu kabullenmeyen amatör firmalar direkt yetkili servise yönlendiriyor bunun sonucuda hiç şaşmaz, tüketici madur oluyor. Ben ürünü kimden aldım? Yetkili servisten mi aldım, hayır. Tüm sorumluluk firmaya ait.Hocam şu anda yazmış olduğunuz konu yetkili servis ile alakalı bir konu Gaming.gen.tr değil. O zaman bu konuya başka bir konu hakkında mesaj yazmayın forum kurallarına uyun teşekkürler.
Tüm sorumluluk aldığın yere bağlı falan degil aç mevzuat oku. Eğer yetkili servis ürün ayıplıysa değişimini de iadesine de karar verir daha sonra aldığın yer uygular. Yani aldığınız yerin kararıda yetkili servisin dediğine bakar. Bilmeden konuşmayın kardeşim ya.Yetkili servis, firmanın adına hareket eden bir birimdir. Sen firma ile servisi neden birbirinden ayırıyorsun? Kusurlu ürün gönderen firma ürünü değiştirmeyle veya para iadesiyle hükümlüdür, bunu kabullenmeyen amatör firmalar direkt yetkili servise yönlendiriyor bunun sonucuda hiç şaşmaz, tüketici madur oluyor. Ben ürünü kimden aldım? Yetkili servisten mi aldım, hayır. Tüm sorumluluk firmaya ait.
Tüm sorumluluk aldığın yere bağlı falan degil aç mevzuat oku. Eğer yetkili servis ürün ayıplıysa değişimini de iadesine de karar verir daha sonra aldığın yer uygular. Yani aldığınız yerin kararıda yetkili servisin dediğine bakar. Bilmeden konuşmayın kardeşim ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.