Garantiye gönderilen MCHOSE G75 Pro'ya "Ayağı eksik" gerekçesiyle işlem yapılmadı

Tüketici olarak, ayıplı mal nedeniyle çeşitli haklarınız bulunmaktadır. Bu haklar şunlardır:
* Malın iadesi ve sözleşmeden dönme: Cihazı iade ederek ödediğiniz bedeli geri alabilirsiniz.
* Ayıp oranında bedel indirimi: Cihazı iade etmek istemiyorsanız, ayıbın neden olduğu değer kaybı oranında satış bedelinden indirim talep edebilirsiniz.
* Ücretsiz onarım: Cihazın ücretsiz olarak tamir edilmesini isteyebilirsiniz (aşırı bir maliyet gerektirmiyorsa).
* Ayıpsız misliyle değişim: Mümkünse, ayıpsız yeni bir cihazla değiştirilmesini talep edebilirsiniz.
* Yetkili servis bu aşamada genellikle doğrudan sorumlu tutulmaz.

Hocam anlamiyorsun herhalde. Adam yetkili servise göndermiş gaming.gen.tr ye degil anlama sorunun mu var? Tövbe tövbe ne içiyorsunuz kardesim ya. Yetkili servis değişim izni vermedi sürece değişim yapılmaz. İade ise 30 gün içinde yapılır.

Hocam anlamiyorsun herhalde. Adam yetkili servise göndermiş gaming.gen.tr ye degil anlama sorunun mu var? Tövbe tövbe ne içiyorsunuz kardesim ya. Yetkili servis değişim izni vermedi sürece değişim yapılmaz. İade ise 30 gün içinde yapılır.
Yetkili servisin izin vermesine gerek yok firma kendisi bizzat problemle ilgilenebilir ama gaming.gen çok amatör bir firma olduğu için ilgilenmiyor. Yetkili servisten çok firma suçlu bu durumda.

Yetkili servisin izin vermesine gerek yok firma kendisi bizzat problemle ilgilenebilir ama gaming.gen çok amatör bir firma olduğu için ilgilenmiyor. Yetkili servisten çok firma suçlu bu durumda.
Hocam ben her markadanda satın alım yapan bir insanım hiçbir marka benim için bizzat ilgilenmedi her seferinde yetkili servise yönlendirdiler emin ol hepsi aynı o yüzden bu kadar dil döktüm :D hatta bugün Gaming.gen.tr den 1 tane fanımdan cızırtı gelmesi olayını söyledim ve anında yeni fan gönderdiler bana. Yani bu markalar genellikle yetkili servis ne derse onu yapıyorlar. Ancak tamamen kendi sağladıkları bir üründe ise direkt yenisini gönderiyorlar. Kendi tecrübemi anlatıyorum ben sana sadece.

Hocam ben her markadanda satın alım yapan bir insanım hiçbir marka benim için bizzat ilgilenmedi her seferinde yetkili servise yönlendirdiler emin ol hepsi aynı o yüzden bu kadar dil döktüm :D hatta bugün Gaming.gen.tr den 1 tane fanımdan cızırtı gelmesi olayını söyledim ve anında yeni fan gönderdiler bana. Yani bu markalar genellikle yetkili servis ne derse onu yapıyorlar. Ancak tamamen kendi sağladıkları bir üründe ise direkt yenisini gönderiyorlar. Kendi tecrübemi anlatıyorum ben sana sadece.
Ben de size kendi tecrübemi anlattım. Crosshair marka kulaklık almıştım 4/5 yıl oldu galiba. Ben de tüm markalardan alışveriş yapan birisiyim sadece gaming.gen ile problem yaşadım ve bu firma ile problem yaşayan çok insan var, asla tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı