Garip rüya

Herkese merhaba dün gördüğüm bir rüyadan bahsetmek istiyorum sizlere. Rya başladığında bir nazi askeriydim karşımda 2 tane asker vardı bana silah doğrultmuşlardı sonra hitler gelip onları vurdu sonra bir kadın geldi. Bu ordudan ayrılamazsın ailene veda et onları göremeyeceksin gibi şeyler söyledi sonra bir okula geldim orada da ülke isimleri vardı. Sınıfların başlarında Almanya Amerika sovyetler gibi sonra hoca gelip bana geç kağıdı al git dedi sonra bir şehire geldim çok korkmaya başlamıştım o kadar uzun sürmüştü ki rüya gerçek olduğuna kesin inanmak üzereydim. Ta ki bir tane bomba düşene kadar bomba düştüğünde patlama yarattı. Sanki bir atom bombasıydı bütün binalar yok oldu bir bina üstüme düşerken uyandım. Sizce sebebi nedir? 2 gündür çok rahatsız edici rüyalar görüyorum, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Sen benim rüyaları görsen kim bilir başlığı ne yapardın. 😁

İstersen diziye başla, istersen oyun serisine başla. Sana tavsiyem dizi izlemen. Çünkü sürükleyici dizilerde sürekli diğer bölümde ne olacak diye düşünürken unutup gidersin zaten rüya ile ilgili sorunlarını. Dizi olarak lcdp ilk 2 sezon önerimdir. İstersen 3. ve 4. sezonları da izlersin ama tavsiye etmem. Çok saçmaladılar.

La casa de papel değil de stranger things gibi bir dizi önerebilir misiniz o kadar güzeldi ki 2 sezonu aralıksız izleyip bitirmiştim.

Keşke böyle değişik rüyalar görebilseydim. En azından bu sıkıcı hayatımda bir değişiklik olurdu. 😁

İnan bana bu rüyayı görmek istemezdin garip gibi görünüyor ama rüyada o kadar korktucu ki normalde bana aileni göremeyeceksin deyince umrumda olmaz ama sanki gerçek miş gibi inanıyorsun rüyada istemeden.

la casa de papel değilde stranger things gibi bir dizi önerebilir misiniz o kadar güzeldi ki 2 sezonu aralıksız izleyip bitirmiştim
Hocam eğer izlemediyseniz kesinlikle izleyin. Gerçekten ST gibi sürükleyici. Her bölümde farklı bir olay, olayın oluşturduğu çıkmazlar, ve karakterlerin o çıkmazdan kurtulmaları falan gerçekten iyi.

Birazdan uyurum herhalde yarın konuya tekrar yazacağım şimdiki mesajlarınıza cevap vereceğim tabii umarım bugün güzel bir rüya görüp sizinle paylaşırım.
Hocam eğer izlemediyseniz kesinlikle izleyin. Gerçekten ST gibi sürükleyici. Her bölümde farklı bir olay, olayın oluşturduğu çıkmazlar, ve karakterlerin o çıkmazdan kurtulmaları falan gerçekten iyi.

Peki yarın deneyeceğim teşekkürler.

Gördüğüm rüyalarda y
Rüyanızın uzun sürmesi kötü bir şey değil. Aksine benim tam istediğim şey. Hedefim 2 ay süren rüyaya ayak basmak. Tabi bu kafanızda oluyor, kısa süren rüya da, uzun süren rüya da gerçek dünyada 5-6 saat sürüyor.

Hocam ben yatıyorum bazen bir gecede 2 3 rüya görüyorum. Kısacık geçiyor hep.

Son rüyanın tam en heyecanlı yerindeyim fakat kulağıma gelen sesler çay karıştırma, kaşık sesleri...

Güzel rüyanın uzun sürmesini kim istemez :)
Kötü de olabilir. Sonuçta, rüyan çok kötü ve uzunsa belli bir zaman sonra bu kadar kötü şeyler yaşayamam ben dersin. Ve rüyada olduğunu anlarsın. Bundan sonra yapabileceklerin sadece hayal gücüne kalmış. Yeni bir his yaşayamazsın, ama önceki hislerinle karıştırılmış bir şey hissedebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı