Islak rüya görmemek

22 yaşındayım, hayatım boyunca sadece bir kez öyle rüya gördüm. Bünyeden bünyeye değişiyor. Üstteki arkadaşların dediği gibi sperm boşalımı yapmazsan olur genelde, ancak ben uzunca süreler (1,5 - 2 ay kadar) boşalım yapmadığım dönemlerde bile hiç yaşamadım.

Merhaba, ergenliğe giren her erkeğin en az 1-2 kere ıslak rüya görmesi gerekiyormuş sanırım. Ben 15 yaşındayım ancak hala böyle bir şey olmadı. Görmek istediğimden değil de normal bir şey mi merak ettim 😅

Kişiden kişiye değişiyor hocam ben mesela 14 yaşındayım 3-4 gün mast yapmıyım direkt kendisi uykuda boşaltıyor. Çok da güzel bir şey değil zaten.

Merhaba, ergenliğe giren her erkeğin en az 1-2 kere ıslak rüya görmesi gerekiyormuş sanırım. Ben 15 yaşındayım ancak hala böyle bir şey olmadı. Görmek istediğimden değil de normal bir şey mi merak ettim 😅

Ben hiç görmedim. Şartlama kendini.

Düzenli bir şekilde atanlarda çok nadir görülen bir şey genelde, ben de hiç yaşamadım. Normal bir durum anormal bir şey yok, birkaç hafta ara veririseniz belki bünyeye göre yaşayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı