Yapmayın bunu. El ile attığınız tüm dosyaları silin ve söylendiği gibi, Process Monitor ile hata raporu oluşturup paylaşın. Kendiniz çözmeye çalışmayın çünkü el ile dosya atarak sorunu çözmezsiniz, var olan sorunu büyütürsünüz ve bir noktadan sonra işin içinden çıkılamaz hale getirirsiniz.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
@I Am Bunny.exe size diğer konunuzda "
el ile DLL indirip atmayın" demiştim, hâlâ el ile DLL indirip atıyorsunuz, sonra böyle hatalarla karşılaşıyorsunuz. Geçen konunuzda rapor paylaşmadan sorununuzu çözemeyeceğimizi söylemiştim, hâlâ paylaşmamakta ısrar ediyorsunuz. Sorununuzu çözebilmemiz için sizin biraz bize yardımcı olmanız gerekiyor fakat yardımcı olmuyorsunuz.
Ableton acmak istiyorum ama hata veriyor. 0xc000007b.
Ayrıca sorununuzun hemen çözülmesini istiyorsanız açtığınız konuları takip edin lütfen.