Garry's Mod "0xc000007b" hatası

I Am Bunny.exe

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Küçük kodlama işlemleri ve editörlük.
Merhaba. Ben Garry's Mod oyununda 0xc000007b aliyorum ve Process Monitor'den pek anlamıyorum. Gerekli dosyalari indirdim Process Monitor'deki ama gene cozulmedi belki eksik yapiyorum? Anlayan varsa yardim edebilir mi?

Process Monitor raporunu bizimle paylaşın. "Gerekli dosyaları elle indirdim" derken elle DLL atmaktan bahsetmiyorsunuzdur umarım.

Process Monitor raporunu bizimle paylaşın. "gerekli dosyaları elle indirdim" derken elle DLL atmaktan bahsetmiyorsunuzdur umarım.

Oyuna bir şey oldu şu an onun yerine langinfo.dll eksik gibi bir hata aliyorum.

H

Process Monitor raporunu bizimle paylaşın. "gerekli dosyaları elle indirdim" derken elle DLL atmaktan bahsetmiyorsunuzdur umarım.

Garry's Mod'a kisayol olusturup bir kod var onu yazdigimda giriyor ama normal launcherdansa 0xc000007b aliyorum ve gerekli dosyalari el ile indirip DLL atiyorum.

Gerekli dosyalari el ile indirip DLL atiyorum.
Yapmayın bunu. El ile attığınız tüm dosyaları silin ve söylendiği gibi, Process Monitor ile hata raporu oluşturup paylaşın. Kendiniz çözmeye çalışmayın çünkü el ile dosya atarak sorunu çözmezsiniz, var olan sorunu büyütürsünüz ve bir noktadan sonra işin içinden çıkılamaz hale getirirsiniz.

@I Am Bunny.exe size diğer konunuzda "el ile DLL indirip atmayın" demiştim, hâlâ el ile DLL indirip atıyorsunuz, sonra böyle hatalarla karşılaşıyorsunuz. Geçen konunuzda rapor paylaşmadan sorununuzu çözemeyeceğimizi söylemiştim, hâlâ paylaşmamakta ısrar ediyorsunuz. Sorununuzu çözebilmemiz için sizin biraz bize yardımcı olmanız gerekiyor fakat yardımcı olmuyorsunuz.
Ayrıca sorununuzun hemen çözülmesini istiyorsanız açtığınız konuları takip edin lütfen.

Son düzenleme:
Yapmayın bunu. El ile attığınız tüm dosyaları silin ve söylendiği gibi, Process Monitor ile hata raporu oluşturup paylaşın. Kendiniz çözmeye çalışmayın çünkü el ile dosya atarak sorunu çözmezsiniz, var olan sorunu büyütürsünüz ve bir noktadan sonra işin içinden çıkılamaz hale getirirsiniz.

@I Am Bunny.exe size diğer konunuzda "el ile DLL indirip atmayın" demiştim, hâlâ el ile DLL indirip atıyorsunuz, sonra böyle hatalarla karşılaşıyorsunuz. Geçen konunuzda rapor paylaşmadan sorununuzu çözemeyeceğimizi söylemiştim, hâlâ paylaşmamakta ısrar ediyorsunuz. Sorununuzu çözebilmemiz için sizin biraz bize yardımcı olmanız gerekiyor fakat yardımcı olmuyorsunuz.
Ayrıca sorununuzun hemen çözülmesini istiyorsanız açtığınız konuları takip edin lütfen.

Ben DLL'leri sildim ama hata devam ediyor bu konuda yapabilecegim bir şey yok o konularin hepsini yaptim sadece DirectX indirdigimde acilmadi bende bu yuzden DirectX DLL attim.

İyi de sorunun DirectX kütüphanesinde olduğu ne malum? Bizden yardım istiyorsunuz, kendi bildiğinizi uyguluyorsunuz.
Process Monitor raporunu bizimle paylaşın.

İyi de sorunun DirectX kütüphanesinde olduğu ne malum? Bizden yardım istiyorsunuz, kendi bildiğinizi uyguluyorsunuz.
her şeyi anladım ama sizin dediğinizi anlamıyordum
şuan her şeyi anladım ve
rapor linki: MediaFire

Yahu @I Am Bunny.exe sadece rapor paylaşır mısınız? Sadece rapor! Bir rapor paylaşmak bu kadar zor olmamalı. Oluşturduğunuz raporu kaydedeceksiniz, MediaFire'a yükleyeceksiniz, indirme bağlantısını buraya paylaşacaksınız. Bu kadar!

Duzgun yaptim mi?

Oyunu nereden edindiniz ve neden masaüstüne kurdunuz? Galiba önceden yaptığınız DLL atma işlemlerinden veya kısayolla ilgili dediğiniz şeyden (belki ikisi de birden) ötürü herhangi bir hata görünmüyor raporda. Hata ekranının görüntüsünü paylaşır mısınız?

Oyunu nereden edindiniz ve neden masaüstüne kurdunuz? Galiba önceden yaptığınız DLL atma işlemlerinden veya kısayolla ilgili dediğiniz şeyden (belki ikisi de birden) ötürü herhangi bir hata görünmüyor raporda. Hata ekranının görüntüsünü paylaşır mısınız?

Sıze hatayla ilgili minik bir bilgi vermek isterim hata geldigi zaman revloader adinda dosya olusuyor dosyayi arastirmak istedigimizde hiddende oldugu ve hata kapaninca dosyanin yok oldugunu fark ediyorum.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    186,3 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı