333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Göze çarpan indirimleri paylaşmaya devam ediyorum ve Garry's Mod %40 indirim almış. Oyunun 3.47 USD gibi bir fiyatı var ve uzun oynanış süresi sunuyor, arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz nadir oyunlardan birisi. Tavsiye ederim. Eğer birkaç arkadaşınızla alabilirseniz, çok çok eğlenceli olabilecek oyunlardan birisi ve fiyatını da uygun buldum.

Bu oyun harika. Oldukça yaratıcı şeyler yapabilirsiniz. Bu oyunda akıllı tahtasına kadar olan bir sınıf yaptım :)
gmod-okul-projesi.png

Oyun fiyatını kesinlikle hak ediyor. Sandbox türüne ilgiliyseniz mutlaka oynamanızı öneririm.

@pedroz_1999, yalnız bunu görünce benim de canım çekti. Bende mi oyunu indirsem? :D
Oyunun bir diğer önemli yanı da atölye desteği. Atölyesi oldukça geniş bir oyun. Bunu yapmak için Media Player, Prop Resizer gibi eklentilerden yardım almıştım.

Göze çarpan indirimleri paylaşmaya devam ediyorum ve Garry's Mod %40 indirim almış. Oyunun 3.47 USD gibi bir fiyatı var ve uzun oynanış süresi sunuyor, arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz nadir oyunlardan birisi. Tavsiye ederim. Eğer birkaç arkadaşınızla alabilirseniz, çok çok eğlenceli olabilecek oyunlardan birisi ve fiyatını da uygun buldum.

Şu steam dolar olmasaydı bütün en güncel oyunları almıştım be.

@EkmekarasıSalam, oyunu düz hesap 4 dolardan aldım çünkü bunun banka komisyonu vs. vs. var ve 4 dolarlı haliyle bile 140 TL civarında bir para ediyor. Steam TL kurundayken de bu oyunun fiyatı da 120 TL civarındaydı, değişen çok bir şey yok aslında. Genel olarak oyun fiyatlarını ciddi etkilese de etkilemeyen oyunlar da var, almayı düşünüyorsanız alabilirsiniz.

Hem korku oyunu hem RP hem bir sürü mod var oyun içinde oyun bu saate kadar almamıştım şimdi alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı