Çözüldü Garry's Mod'da araba çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam car packi indirdim varlıklara gelmedi gelecekse ne olarak gelecek?
Yanında şu ikisi de gerekli olarak belirtilmiş. Bunları da indirin.

İndirme işlemlerini yaparken oyunu kapatın. Eklentiler indikten sonra oyunu tekrar çalıştırın. Varlıklar kısmında görseldeki gibi gözükmeleri gerekiyor.
1752704220109.png
Hangi eklentiyi kurdunuz? Bazı eklentiler bozuk oluyor. Yoksa şakalar kısmından Dupe olan araçlardan mı indirdiniz?

LVS araç modunu öneririm, genellikle sıkıntısız çalışıyor.

Hocam deniyorum şimdi.

Hocam qya bastım eklentilerden moda tıkladım arabalara tıkladım sağ altta remaining falan dedi bittikten sonra tıkladım gene gelmedi dünyaya.

Hocam deniyorum şimdi.

Hocam Q'ya bastım eklentilerden moda tıkladım arabalara tıkladım sağ altta remaining falan dedi bittikten sonra tıkladım gene gelmedi dünyaya.
LVS'yi mi kurdunuz? LVS'deki araçları varlıklar bölümünden çıkartmalısınız. Araçlar bölümünden de bazı araçlarını çıkartabilirsiniz, orada kendine özel bir sekmesi var.

Bunun dışında kurduğunuz diğer eklentiyi benimle paylaşabilirseniz indirip deneyeceğim, çözebilirsem çözümü de burada paylaşacağım.

Çözüm
Hocam bende varlıklarda ilk üçü var bir de ben eklentileri oyundayken indirdim.

Bir de arkadaşımla onun kurduğu sunucuda oynuyoruz sorun o olabilir mi?
Eklentileri aynı şekilde arkadaşınız da kursun. Sunucuyu kuran kişi eklentilere sahip olmazsa diğer oyuncular sıkıntı yaşar. Aynı şekilde oyunu kuran kişinin sahip olduğu eklentilere de oyuna katılan oyuncular sahip olmazsa pembe-siyah dokulu ya da "Error" yazılı bozuk modellerle karşılaşabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı