Garry's Mod'da tek başına ne yapılır?

Kuzeygul

Hectopat
Daha fazla  
Selam Garry's Mod girmeye karar verdim ama tek başıma yapılcak bir şey yok. Ne yapabilirim?
Mod önerisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına sıkılırsın oyunlara odaklı biriysen, iade et bir arkadaşında yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
RP girebilirsin ya da atölyeden mod indir.
RP'yi denemek istiyorum ama yabancı sunucuya girmek istiyorum ama yabancı dil pek bilmediğimden dolayı girmekten korkuyorum (bide sunucunun hayvan gibi mod istemesinden korkuyorum)Türk sunucusu gir desen türk sunucusu kalmadıki :( Sen en iyisi bana mod önerisi yap

Oyunda bazı campaign modları var ben onları oynuyorum. Onlar ne dersen hikayeli harita modları. Half-Life 2 gibi. Eski oyunları sevdiğim için düşük poligonlu ve kötü dokulu npcler indirip bir modla onları spawnlayıp onlarla savaşıyorum. Bazı modlar oyuna TF2 veya CS Source botlarını ekliyor. Source motoruyla yapılmış bir oyuna sahipsen menüdeki oyunlar kısmından onların haritalarını, silahlarını ve npclerini kullanabilirsin. Ve Half Life Source oyununu sahipsen Garrys Mod içinde half life 1 oynaya bilirsin. Garrys Mod içinde half life 2 de oynayabilirsin. Ben genelde tek oyunculu oynuyorum ve çok eğlenceli. Hatta bir önerim var. Npclere sıkınca gerçekçi tepki vermelerini istiyorsan zippys active ragdolls ve reagdoll modunu indir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı