Gasp edilmekten korkmak

Muratilkrrr

Decapat
Daha fazla  
Okula giderken falan tedirgin oluyorum çok da sorun çıkmadığı orta derece bir semtte oturuyorum, her semtte olduğu gibi bu semtte de kekolar var birkaç tane tanıdığım var ama tanımadıklarımdan falan bir tırsasım geliyor, normalde pek akşam takılmam Kadıköy, taksim yoksa okuldan eve direkt.

2.000 lira falan götürüyorum hobilerim var, onlara harcıyorum okulda çalınma değil de gasp falan.

Yaş 15.
Boy 180.
Kilo 80.
1.5 yıllık karate geçmişi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakit yerine kredi kartı kullanın hocam Papara denilmiş zaten İninal de kullanabilirsiniz ve ayrıca pısırık gibi de durmayın kekolar genelde bu tür insanlara salça oluyorlar.

Hocam dövüş becerilerinde var ama bu lavukları biliyorsunuzdur :) elindeki bıçak ve silahlara güveniyorlar.
Hocam bıçak ve silah tek kekolar da değil yoldan random birisinde de bulunuyor. Onların bulunduğu yerden geçerseniz dediğim gibi pısırık korkak gözükmeyin kekolar yarınları yokmuşcasına yaşıyor o yüzden dikkat edin lütfen.

Okula giderken falan tedirgin oluyorum çok da sorun çıkmadığı orta derece bir semtte oturuyorum, her semtte olduğu gibi bu semtte de kekolar var birkaç tane tanıdığım var ama tanımadıklarımdan falan bir tırsasım geliyor, normalde pek akşam takılmam Kadıköy, taksim yoksa okuldan eve direkt.

2.000 lira falan götürüyorum hobilerim var, onlara harcıyorum okulda çalınma değil de gasp falan.

Yaş 15.
Boy 180.
Kilo 80.
1.5 yıllık karate geçmişi var.
Paradan haberleri olmazsa gasp olmaz bence okula kaç kişi 2000 TL götürüyor sonuçta ulu orta yerde çıkarmadığın müddetçe bir şey olmaz. Tabi kart kullanman her zaman daha kullanışlı olur kaybolma derdiyle de uğraşmazsın bir dene derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı