Bugün saat gece 11 civarlarında arkadaşımla yürürken ıssız bir yerde 3 kişi tarafından bir nevi gasp edildim. Bu kişiler klasik omuz atma bahanesiyle bize laf attılar (halbuki omuzu atanlar onlar). Arkadaşıma omuz attılar, ben o çocukların yanındayım, arkadaşım 4 metre kadar arkamda. Bizi tehdit ettiler; 'Seni gasp ederim, döverim, ben boksörüm' gibisinden. Sonrasında biz 'kusura bakmayın' dememize rağmen devam ettiler. Ellerinde sigara ve kola vardı, bu kişilerin yaşı 16-14 civarındaydı, keza biz de 14 yaşındayız. Sonra arkadaşıma da laf attılar bayağı. Sonrasında giderken arkamdan enseme doğru tokat attı bir çocuk, ben hiç bozuntuya vermeden devam ettim, arkadaşım da öyle. Arkama döndüğümde 'Önüne bak' diye bağırdılar, sonra kolayı fırlattılar. Biz de oradan bir pilavcıya gittik, başımızdan geçenleri anlattık. O adam bize bir isim verdi, 'Tehlikeye girerseniz bu ismi söyleyin' gibisinden.
Sonra 12 gibi evlere dağıldık ve aklıma siz abilerimden tavsiye almak geldi. Bir daha böyle bir olay yaşarsam ne yapmalıyım? Ne yapsam daha iyi olurmuş? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz 14 yaşındayız.
Sonra 12 gibi evlere dağıldık ve aklıma siz abilerimden tavsiye almak geldi. Bir daha böyle bir olay yaşarsam ne yapmalıyım? Ne yapsam daha iyi olurmuş? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz 14 yaşındayız.