Gasp edildim

Ofbeeeee

Hectopat
Bugün saat gece 11 civarlarında arkadaşımla yürürken ıssız bir yerde 3 kişi tarafından bir nevi gasp edildim. Bu kişiler klasik omuz atma bahanesiyle bize laf attılar (halbuki omuzu atanlar onlar). Arkadaşıma omuz attılar, ben o çocukların yanındayım, arkadaşım 4 metre kadar arkamda. Bizi tehdit ettiler; 'Seni gasp ederim, döverim, ben boksörüm' gibisinden. Sonrasında biz 'kusura bakmayın' dememize rağmen devam ettiler. Ellerinde sigara ve kola vardı, bu kişilerin yaşı 16-14 civarındaydı, keza biz de 14 yaşındayız. Sonra arkadaşıma da laf attılar bayağı. Sonrasında giderken arkamdan enseme doğru tokat attı bir çocuk, ben hiç bozuntuya vermeden devam ettim, arkadaşım da öyle. Arkama döndüğümde 'Önüne bak' diye bağırdılar, sonra kolayı fırlattılar. Biz de oradan bir pilavcıya gittik, başımızdan geçenleri anlattık. O adam bize bir isim verdi, 'Tehlikeye girerseniz bu ismi söyleyin' gibisinden.

Sonra 12 gibi evlere dağıldık ve aklıma siz abilerimden tavsiye almak geldi. Bir daha böyle bir olay yaşarsam ne yapmalıyım? Ne yapsam daha iyi olurmuş? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz 14 yaşındayız.

Bugün saat gece 11 civarlarında arkadaşımla yürürken ıssız bir yerde 3 kişi tarafından bir nevi gasp edildim. Bu kişiler klasik omuz atma bahanesiyle bize laf attılar (halbuki omuzu atanlar onlar). Arkadaşıma omuz attılar, ben o çocukların yanındayım, arkadaşım 4 metre kadar arkamda. Bizi tehdit ettiler; 'Seni gasp ederim, döverim, ben boksörüm' gibisinden. Sonrasında biz 'kusura bakmayın' dememize rağmen devam ettiler. Ellerinde sigara ve kola vardı, bu kişilerin yaşı 16-14 civarındaydı, keza biz de 14 yaşındayız. Sonra arkadaşıma da laf attılar bayağı. Sonrasında giderken arkamdan enseme doğru tokat attı bir çocuk, ben hiç bozuntuya vermeden devam ettim, arkadaşım da öyle. Arkama döndüğümde 'Önüne bak' diye bağırdılar, sonra kolayı fırlattılar. Biz de oradan bir pilavcıya gittik, başımızdan geçenleri anlattık. O adam bize bir isim verdi, 'Tehlikeye girerseniz bu ismi söyleyin' gibisinden.

Sonra 12 gibi evlere dağıldık ve aklıma siz abilerimden tavsiye almak geldi. Bir daha böyle bir olay yaşarsam ne yapmalıyım? Ne yapsam daha iyi olurmuş? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz 14 yaşındayız.
Kardeşim bu tür olaylarda çok dikkatli olman lazım. Etraf can pazarı, böyle bir olay yaşanırsa şayet sana önerim arkana bakmadan kaçman olacaktır. Adamlıkla vb. alakası yok. Çeker bıçağı bıçaklar, hayatın solar. O riske değmez. Geçmiş olsun.

Bu tipler o kadar çok türedi ki artık insan artık evden çıkmaya korkar oldu, 13 yaşında sokağın abisi rolüne girip salak saçma işler yapıyorlar, ne kadar iğrenç bir nesil olduğumuzu kanıtlıyorlar, herkes anne baba olmamalı, bu durumlara alabileceğiniz tek önlem umursamayın, adamlar ile yüz yüze gelince "aha arkadan bekir abi geliyor" deyip yem at, arkalarına baktıklarında bir tane şaplak atıp topukla, ya da şaplak atma sen bilirsin ama kaç yani.

Bugün saat gece 11 civarlarında arkadaşımla yürürken ıssız bir yerde 3 kişi tarafından bir nevi gasp edildim. Bu kişiler klasik omuz atma bahanesiyle bize laf attılar (halbuki omuzu atanlar onlar). Arkadaşıma omuz attılar, ben o çocukların yanındayım, arkadaşım 4 metre kadar arkamda. Bizi tehdit ettiler; 'seni gasp ederim, döverim, ben boksörüm' gibisinden. Sonrasında biz 'kusura bakmayın' dememize rağmen devam ettiler. Ellerinde sigara ve kola vardı, bu kişilerin yaşı 16-14 civarındaydı, keza biz de 14 yaşındayız. Sonra arkadaşıma da laf attılar bayağı. Sonrasında giderken arkamdan enseme doğru tokat attı bir çocuk, ben hiç bozuntuya vermeden devam ettim, arkadaşım da öyle. Arkama döndüğümde 'önüne bak' diye bağırdılar, sonra kolayı fırlattılar. Biz de oradan bir pilavcıya gittik, başımızdan geçenleri anlattık. O adam bize bir isim verdi, 'tehlikeye girerseniz bu ismi söyleyin' gibisinden.

Deneyimlediğim kadarı ile çoğu arkasına falan güvenen tipler oluyor üstteki hocalarıma ne kadar katılsam da karşı çıkmamak hakkında bu tarz durumlarda şu ana kadar geri adım atmadım ve ne yalan söyleyeyim başıma bir şey gelmedi ve tavsiyem ara değil ana sokaklardan gitmeye çalışın elinizden geldiğince ben ara sokak sevdam yüzümden hem çok kez kayboldum hem de bu tarz olaylar yaşadım.

Deneyimlediğim kadarı ile çoğu arkasına falan güvenen tipler oluyor üstteki hocalarıma ne kadar katılsam da karşı çıkmamak hakkında bu tarz durumlarda şu ana kadar geri adım atmadım ve ne yalan söyleyeyim başıma bir şey gelmedi ve tavsiyem ara değil ana sokaklardan gitmeye çalışın elinizden geldiğince ben ara sokak sevdam yüzümden hem çok kez kayboldum hem de bu tarz olaylar yaşadım.
Hiç belli olmaz hocam, Delinin tekine gelirsin haberlerde izlerler, olan arkandan gözyaşı dökecek insanlara olur. Neden öldü diye sorulunca cevap vermeye utanır insanlar öyle bir durum.

Böyle durumlarda geri adımda atma, kendini de ezdirme, korkma da ama bir yandan da kaçmaya bak. Kendini ezdirirsen, korkarsan daha çok üstüne gelirler. Kendini ezdirmemek adına gidip de saldırma da.

Yani oradaki çocuklardan birisi bizden de uzun büyüktür diye tahmin ediyorum orada kavgaya girmeyide dusundum fakat ondan sonra bıçak olma ihtimali aklıma geldi ve biz de uzaklaştık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı