Furkan Borak
Hectopat
Uyarırlar sadece. Öyle düşünüyorum tanıdığım kimse 18 altı sigara içti diye ceza almadı. Ama bastırmayın sigara içtiğinizi.18 yaşımdan kücük olduğum için sigara içme olayına bir şey derler mi?
Uyarırlar sadece. Öyle düşünüyorum tanıdığım kimse 18 altı sigara içti diye ceza almadı. Ama bastırmayın sigara içtiğinizi.18 yaşımdan kücük olduğum için sigara içme olayına bir şey derler mi?
Hiçbir şey yapamazsın. Polise şikayet etsen polis otosunda story atıp geri mahalleye dönerler. Dikmende yaşıyorum bahsettiğin tiplerden ordu var burada. Olay çıkarmamaktan başka çaren yok ne diyorlarsa yap.
Karakola gıdıp gasp edıldıgını soyle. Tekel bayının kamerasında gorunuyor de. Sıkayetcı oldugunu belırt. Bu sayede çocuklar gelecekte bırcok ıse gıremezler. Gecmıste bu tarz vukuat ısleyen ergenlerın cogu sonradan bu sekılde kendısınden sıkayetcı olanlar yuzunden pısmanlık dolu bır yasam suruyorlar. Polıs gıbı devlet makamlarında gorevlı olamıyorlar.
Karakola gıdıp gasp edıldıgını soyle. Tekel bayının kamerasında gorunuyor de. Sıkayetcı oldugunu belırt. Bu sayede çocuklar gelecekte bırcok ıse gıremezler. Gecmıste bu tarz vukuat ısleyen ergenlerın cogu sonradan bu sekılde kendısınden sıkayetcı olanlar yuzunden pısmanlık dolu bır yasam suruyorlar. Polıs gıbı devlet makamlarında gorevlı olamıyorlar.
Okul çıkışında dövmek için falan beklerler bir de hiç uğraşmak istemiyorum aslında.
İzmir Tepecik'de 6 sene geçirmiş biri olarak söylüyorum şikayet edersen senin şikayet ettiğini bilecekler, o kişi olmasa da arkadaşları zorbalığa devam edecek ya da o kişi sana kinlenecek. Böyle bir şeyden ceza almayacağı belli bir durum zaten. Dikkat çekme parkın yakınından geçme sorun çözülür.
Dostum pusmuş dediğinde patladım bana daha çok ilgi maymunusun gibi geldi ailene söyle müdürüne söyle okulda böyle birisi var mı diye konu açman ve onaylanması aşırı saçma.
Dostum pusmuş dediğinde patladım bana daha çok ilgi maymunusun gibi geldi ailene söyle müdürüne söyle okulda böyle birisi var mı diye konu açman ve onaylanması aşırı saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.