Gassal mesleği yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle 3-5 ceset görmeyle gassal olunmaz, psikolojik olarak çok etkiler seni. Bende hem gerçek hayatta hem de internette bir sürü ölü, doğranmış insan gördüm. Benim de mimiklerim oynamadı ama bu mantıkla gassallığı yaparım denmez. Ölü insanı herkes görüyor, ama kaçı sürekli onlara dokunmaya, yıkamaya katlanabilir ki? Her iş para için yapılmaz, bu paraya böyle bir meslek yapmazdım şahsen.

Bir ceset görmüştüm; adam tek başına kaza yapmıştı. Hatırladığım kadarıyla yüzü paramparçaydı. Gözü, burnu, ağzı yoktu. Bu cesedi yıka desem, yıkayamazsın.
Doğru hocam bedenini az hasarlıysa çok kolay yıkayabileceğimden eminim ama iç organlarına dokunmakta şüpheye düşürdü.

İnsanlar ölmeye devam ettikçe gassallık mesleğinin iş imkanları da devam edecektir. Zaten hiç kimsenin çocukluk hayalinin "ya ben büyüyünce üç kuruş para için ceset yıkayıp millete pamuk tıkmak istiyorum" olduğunu sanmıyorum. Bol bol eleman açıklığı vardır yani.

Ama bence sen yine de dizi film izlemeden birkaç gün düşünüp öyle karar ver. Medyada gördüğün şeylerin fazla etkisinde kalıyorsun, iki gün sonra paramparça olmuş yarı çürük cesetlerin kasığını yıkarken pişman olma sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı