Gastronomi okumaya değer mi?

En azindan ustalik belgesi falan almaya calisin. Yanimda goturecegim arkadasim ret yedi diplomasi ve ustalik belgesi olmamasından dolayi.
Surec orada soyle ilerliyor. İlk once oradan senin icin istekte bulunacak olan is yeri oranin iskur gibi bir yere bilgi gecerek ilk once kendi issiz insanlarinin oncelik.
Olarak ise alinmasi istiyor. 2 hafta boyunca bekliyorsun daha sonra istek yapabiliyorlar.

Dedigim gibi evrakli gidersen daha iyi olur. Ve neden olmasin buyuk is gucu eksikligi var ascilik konusunda.

Macaristan hocam.

Abim şu an hala aktif misin bilmiyorum ama sözelim aşırı iyi bu sene sayısala geçmek istedim aslında kitapları falan da aldım ama hiçbir şekilde anlayamıyorum meslek lisesi çıkışlı olduğum için ve elektrik elektronik teknisyeniyim mezun oldum ama kendi bölümüme dair gram bilgim yok stajdaykende keza öyleydi ortamı rezaletti şu an sözelden ilk 100 yapacak kadar bilgiliyim ciddi manada sence sözele geçip hala gastronomi okumak mantıklı olur mu?

Abim şu an hala aktif misin bilmiyorum ama sözelim aşırı iyi bu sene sayısala geçmek istedim aslında kitapları falan da aldım ama hiçbir şekilde anlayamıyorum meslek lisesi çıkışlı olduğum için ve elektrik elektronik teknisyeniyim mezun oldum ama kendi bölümüme dair gram bilgim yok stajdaykende keza öyleydi ortamı rezaletti şu an sözelden ilk 100 yapacak kadar bilgiliyim ciddi manada sence sözele geçip hala gastronomi okumak mantıklı olur mu?
yurt dısı hayalin varsa ve mat yapamıyorsan tek seçenek gastronomi brom... realist dusunmek gerek. aksi takdirde önermem 2 senelik oku.

Sözelde okunabilecek en mantıklı bölümlerin başında geliyor Gastronomi.

Yurt dısı hayalin varsa ve mat yapamıyorsan tek seçenek gastronomi BROM... Realist dusunmek gerek. Aksi takdirde önermem 2 senelik oku.

Sence 4 ayda ilk 100 yapıp Yeditepe gidebilir miyim ama çok maliyetli diye duydum gastronomi sayısalda hemşirelik düşünüyorum kanka şu an bilmiyorum sözelde derece yapacağımı biliyorum orası kesinde ilk 100 falan 4,5 ayda gelir mi ondan emin değilim?

Sence 4 ayda ilk 100 yapıp Yeditepe gidebilir miyim ama çok maliyetli diye duydum gastronomi sayısalda hemşirelik düşünüyorum kanka şu an bilmiyorum sözelde derece yapacağımı biliyorum orası kesinde ilk 100 falan 4,5 ayda gelir mi ondan emin değilim?

Konuyu hortlatıyorum istediğiniz veya hedeflemiş olduğunuz sıralamayı yapabildiniz mi? Bu sene 12 oluyorum ve meslek lisesi öğrencisiyim sayısal dersler çok yüzeysel işlendiğinden meslekte sayısal derslerde pek bir şey öğrenemedim. Sözel tarafıma daha çok güveniyorum eğer üniversite sınavına hazırlanırsam sözelden hazırlanıp gastronomi okumak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı