- Makaleler
- 51
Omni Point Switchler.Bir klavye vardı. Klavyenin basım sertliği ayarlanabiliyordu sanki. O klavye Brown Switch miydi?![]()
Omni Point Switchler.Bir klavye vardı. Klavyenin basım sertliği ayarlanabiliyordu sanki. O klavye Brown Switch miydi?![]()
Bir klavye vardı. Klavyenin basım sertliği ayarlanabiliyordu sanki. O klavye Brown Switch miydi?![]()
O zaman 2-3 gün sonra brown ve siyah olarak siparişi veriyorum. Önerileriniz ve ilginiz için teşekkürler.
O zaman 2-3 gün sonra brown ve siyah olarak siparişi veriyorum. Önerileriniz ve ilginiz için teşekkürler.
Şu fotoğrafı gördüğümden beri Pudding keycaplere hayranım. Sanırım ben de K530 yerine MK61 alacağım. Hayırlı olsun.O zaman 2-3 gün sonra brown ve siyah olarak siparişi veriyorum. Önerileriniz ve ilginiz için teşekkürler.
Teşekkürler.Güle güle kullan.
Sizin klavyeniz de hayırlı olsun.Ben de 3 gün önce sipariş verdim, brown sipariş ettim ben de bekliyorum.
Teşekkür ederim.Şu fotoğrafı gördüğümden beri Pudding keycaplere hayranım. Sanırım ben de K530 yerine MK61 alacağım. Hayırlı olsun.
![]()
Beyazı daha güzel.Şu fotoğrafı gördüğümden beri Pudding keycaplere hayranım. Sanırım ben de K530 yerine MK61 alacağım. Hayırlı olsun.
![]()
Hocam yapmayın yoksa param gidecek bu klavyeye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.