tanox
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, mezunum bu sene tekrardan sınava gireceğim. Deneyimi olan mezun olan birisi veya mühendislik, tıp okuyan cevaplarsa çok teşekkür ederim. Bu konuyu tercih döneminde açmak daha mantıklı ama düşünmeden edemiyorum. Gelecek kaygısı ve pişmanlık hissetmeyeceğim bölüm ve üniversite seçmek istiyorum. Aşağı yukarı gazi makineye girebilecek kadar net yapıyorum. Belki doğuda tıp tutturacak kadar sıralama yapabilirim. Ankara dışında da yazmak istemiyorum. O yüzden mühendislik cazibeli geliyor. Makine benim tercihlerime uyuyor. Gazi makinenin iş imkanları nasıl? ODTÜ, Hacettepe'ye ve Bilkent'e göre ne kadar fark var? Elektronik ve bilgisayara göre iş imkanları nasıl? Mühendislik hoşuma gidiyor ama tıpda gelecek kaygısı daha az çekermişim gibi geliyor. Tıp okursam en kötü tusa girip aile hekimi olurum gibi geliyor. Maaşları da mühendisliğe göre çok iyi. Evet çok fazla çalışma saatleri var ama mühendislikte de özel sektörde iyi bir yere giremezsen çok iyi çalışma koşullarının olacağını sanmıyorum. Kafam çok karışık, yardımcı olursanız çok sağ olun.
@333365 @ItsAllGoodman
@333365 @ItsAllGoodman
Son düzenleyen: Moderatör: