Gazze'de olan gelişmeler nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum, lütfen şu türkler ona düşman buna düşman hallerini bırak. Artık yeni bir dönem var. Soğuk savaştan itibaren dünyada orta doğu ve balkanlar dışında gerilim olmadı. Tüm dünya barışta ama orta doğu izin vermiyor buna. Sürekli bir kavga, bu tür düşünceler yüzünden. İsrail yenecek, istesen de istemesen de. Düzenli orduları var başta. Kudüs'ü satmadan önce düşünecekti filistin.

Yo öyle bir şey yok. Hz kuranı kerimi okumadın mı hiç sen? Allah nurunu tamamlayacak. Oda Türkiye'nin başında olduğu bir güçle olacak. Fakat ya ileride dersin ya da şimdi dersin. Sadece bizim oraya girmemize bakar iş gerisi hikaye masaldır.
 
Büyük ihtimal vatandaşlar ölecek. Eğer sınırdan geçtiler ise bu İsrail'in değil hükümetlerin suçu olur.
Mantıksız zaten normal vatandaşların yardıma gitmesi. Mermiye kafa atacaklar herhalde. Silah olsa olsa ya keleş ya da pompalı bir şey olur. Kaçında silah var orası da muamma.
 
@Semihfuat32 hocam, bu Covid ile ilgili sağlık müdürü haberi yeni mi geldi? Yoksa dünkünü mü paylaştınız? İlk defa sizden gördüm de.
Hamas yönetimindeki Gazze sağlık bakanlığından bir yetkili olan Abdelatif el-Hac, arka planda bombalar gürlerken, "Askeri saldırılardan önce, büyük bir kıtlığımız vardı ve ikinci (virüs) dalgasıyla güçlükle başa çıkabildik" dedi. “Şimdi her yönden zayiatlar geliyor, gerçekten kritik zayiatlar. Tam bir çöküşten korkuyorum. "
 
Ben o arkadaştan kaynak istedim. Kullanıp kullanmaması veya demir kubbe değil konu.



Kullanılmadı/kullanmadık diye önceden haber okudunuz o zaman, o kaynağın linkini alabilir miyim?

Bulursam atacağım.
 
Joe Biden İsrail-Filistin çatışmasından kaçınmak istiyor - ancak bu daha fazla sürmeyecek .
Patrick Cockburn
Independent
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı