Gazze'de olan gelişmeler nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Türkiye cumhuriyeti anayasası​


26. Madde​

VIII. Düşünceyi Açıklama ve Yayma Hürriyeti
Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı,resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü,radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, Cumhuriyetin temel nitelikleri ve Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, Devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir.

Haber ve düşünceleri yayma araçlarının kullanılmasına ilişkin düzenleyici hükümlere, bunların yayımını engellememek kaydıyla, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin sınırlanması sayılmaz.

Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunla düzenlenir.
O zaman ben de bunu kullanarak bir ülkenin kardeş ülkesi olmaz diyorum.

Burada din ve İslam'la veya bir nesneye herhangi bir kardeşlik bağı ile ilgili söylem kural yoktur.

Türkiye cumhuriyetinin dini olarak bir kardeşi yok olamaz da. Önce bunu öğren 🤣 🤣 🤣 🤣

Sakın bir daha ifade ve fikir özgürlüğü altındaki suç unsuru olabilecek bir kalkışma söyleme girmeyin. Üstteki alıntıya bakabilirsiniz.

Geliyor düşüncemize laf atıyor. Bana saygı duymayan adama ben hiç duymam.

Boş yapıyorsun aslanım boş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim konuyu dağıttınız. Çok sağ olun.
Arkadaş olmasaydı. Daha doğrusu moderatör arkadaşlar işini yapsaydı bu olay büyümedi. En az 40 kez şikayet ettim ama nafile. Burada güzelce son dakika haberleri paylaşıyorduk.
Burada din ve İslam'la veya bir nesneye herhangi bir kardeşlik bağı ile ilgili söylem kural yoktur.



Sakın bir daha ifade ve fikir özgürlüğü altındaki suç unsuru olabilecek bir kalkışma söyleme girmeyin. Üstteki alıntıya bakabilirsiniz.



Boş yapıyorsun aslanım boş.
Buna algı yapmak deniyor işte. 🤣🤣
 
Burada dinle İslam'la veya bir nesneye herhangi bir kardeşlik bağı ile ilgili söylem kural yoktur.



Siz gözlerinizi bir doktora gösterin ve sakın bir daha ifade ve fikir özgürlüğü altındaki suç unsuru olabilecek bir kalkışma söyleme girmeyin. Bknz: Üstteki alıntı
Gözlük kullanıyorum fakat siz zaten hali hazırda benim ifade özgürlüğüme karşı koymaya çalışıyorsunuz. Burada tonlarca insanların düşüncesine saygı göstermediğiniz mesajlarınızı alıp bulabilirim. Burada gayet güzel güzel tartışıyoruz ben hangi hakkım ile sizin ifade özgürlüğünüzü kısıtlayayım? Sadece ülkenin dinin olmadığını ve bu yüzden din kardeşi ülkesi olamayacağını belirttim.
 
Eğer ki orada sen bilirsin i tehdit olarak sayacaksan yanlış anlama. Orada sen bilirsin kısmını yine sen istediğine inan anlamında söylemiştim. Ne de olsa düşünce özgürlüğü var değil mi?
Herhangi bir şahsa,dine veya millete hakaret etmedik ki.Dava etseler bile takipsizlik verirler.
Evime tebligat gelmesini istemiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı