GD Script öğrenerek ne yapılabilir?

bay0rdek

Decapat
Daha fazla  
1 hafta falan oldu galiba gd script öğreniyorum. Daha öncesinde Python öğrenmeyi denemiştim ama çok sıkılmıştım şimdi learn gd script from Zero adında bir program ile ufak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu program öğrenmek için yeterli mi ve öğrenerek neler yapabilirim?

Son düzenleme:
GDScript Godot Engine için özel olarak tasarlanmış bir script dili. Farklı platformlarda kullanılıyor mu bilmiyorum, görmedim de.
GDScript Python-like diye geçiyordu, python benzeri bir syntax var. Yine sıkılabilirsin. Ayrıca sadece tek bir amaca hizmet ediyor, godot engine. Godot kullanmayacaksan öğrenmenin bir anlamı yok.

Python'u nereden öğrenmeye çalıştınız? Ben YouTube ve Udemy'den denediğimde bayağı bir sıkılmıştım ama BTK'nin kursunu iştahla bitirdim size de öneririm.

Python'u nereden öğrenmeye çalıştınız? Ben YouTube ve Udemy'den denediğimde bayağı bir sıkılmıştım ama BTK'nin kursunu iştahla bitirdim size de öneririm.
Youtube'dan öğrenmeye çalışmıştım ama ben daha çok oyun yapmak istediğim için python'un benim açımdan pek bir işlevi kalmıyor.

GDScript Godot Engine için özel olarak tasarlanmış bir script dili. Farklı platformlarda kullanılıyor mu bilmiyorum, görmedim de.
GDScript Python-like diye geçiyordu, python benzeri bir syntax var. Yine sıkılabilirsin. Ayrıca sadece tek bir amaca hizmet ediyor, godot engine. Godot kullanmayacaksan öğrenmenin bir anlamı yok.
Godot'u merak ediyordum muhtemelen C# gereklidir diye düşünmüştüm fakat öyle değilmiş. Haklısınız yavaştan sıkılmaya başlıyorum ama devam etmeye çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı