GDDR5 vs GDDR6

• Konuyu başlatan berkie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.887
İki adet farklı marka aynı fiyat bir ekran kartı gördüm bu GDDR5 olan ekran kartı Inno3D GTX1650 Twin x2 OC 4GB 128Bit GDDR5 | Game Garaj
Bu ise GDDR6 Palit GeForce GTX1650 GP OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj olan ekran kartı aralarında ne tür farklar var? Hangisini almam daha mantıklı olur? Yanıtlarınızı bekliyorum
1650 almayın sakın veya rx570. Şimdi rx570 8 gb her türlü iyi de demeyin. 1650S alın kesinlikle hem yeni hem de ikisinden de çok daha iyi.

Biliyorum ama GTX 1650 önermeye elim gitmiyor açıkçası. Alabilirse 1650 Super almalı.
Elin gider gider;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum RX570 1650'den daha iyi fakat ben GDDR5 mi GDDR6 mı adlı bir konu açmıştım 1650 alacağımdan değil sadece ne farkı var diye sordum sanırım yanlış anladınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı