Fan ayarı ya da gücü otomatik ayarda bir değişiklik yapmadım.
Hocam bir şey buldum kasayı yukarıya aldım daha düşük sıcaklık fakat Witcher 3' de test ettim. %100 çalışınca dızzz gibi bir ses geliyor ama map kısmına veya başka bir kısıma gelince yani kullanım azalınca ses gidiyor. Neden böyle bir şey olabilir?Fan ayarı ya da gücü otomatik ayarda bir değişiklik yapmadım.
Arkadaşlar iyi günler aklıma bir soru takıldı.
1. MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA (2425TL)
2. MSI Geforce GTX 1660 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA (2460TL)
Bildiğim kadarıyla GDDR6 GDDR5'ten daha iyi ama neden GDDR5 daha pahalı.
Şöyle bir saçmalık var. 1660 1660S'ten daha pahalıÇünkü biri GTX 1660 Super biri GTX 1660. super daha pahalı çünkü daha güçlü.
İlk defa karşılaştım, bende 1650S Gaming X var fanları %100 yapınca sıcaklık 10 saniyede 5 derece düşüyor, 4 saattir GTA 5 oynuyorum arkada Steam’den oyun indiriyorum birde ekran kartı 50 derece fan ayarı %29, bence de sizinkinde bir sıkıntı varFanı %100 kullandım. Ekran kartı hepsi kullanıyor ve 71 dereceyi gördü.
Şöyle bir saçmalık var. 1660 1660S'ten daha pahalı.
Valla kasamız aynı bende Spec Delta kullanıyorum 1650S Gaming X var, Afterburner’ı açtım sıcaklık 10 derece düştü şu an 42 derece ve düşmeye devam ediyorKasayla gram alakası olsa 1 hafta 65 derecede sabit çalışmazdı hocam ama yine de söyliyeyim. Corsair Spec Delta RGB
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.