GTX1660 GDDR6 vs GDDR5

geçin bea

• Geç

Oy: 8 88,9%
  • Geç

Oy: 1 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
Fan ayarı ya da gücü otomatik ayarda bir değişiklik yapmadım.
Hocam bir şey buldum kasayı yukarıya aldım daha düşük sıcaklık fakat Witcher 3' de test ettim. %100 çalışınca dızzz gibi bir ses geliyor ama map kısmına veya başka bir kısıma gelince yani kullanım azalınca ses gidiyor. Neden böyle bir şey olabilir?

Fanı %100 kullandım. Ekran kartı hepsi kullanıyor ve 71 dereceyi gördü.
İlk defa karşılaştım, bende 1650S Gaming X var fanları %100 yapınca sıcaklık 10 saniyede 5 derece düşüyor, 4 saattir GTA 5 oynuyorum arkada Steam’den oyun indiriyorum birde ekran kartı 50 derece fan ayarı %29, bence de sizinkinde bir sıkıntı var😁

Kasayla gram alakası olsa 1 hafta 65 derecede sabit çalışmazdı hocam ama yine de söyliyeyim. Corsair Spec Delta RGB
Valla kasamız aynı bende Spec Delta kullanıyorum 1650S Gaming X var, Afterburner’ı açtım sıcaklık 10 derece düştü şu an 42 derece ve düşmeye devam ediyor😁

herşey normal görünüyorsa ve sıcaklık değeri yüksek ise, tek bir seçenek kalıyor oda kasının önü kapalı olduğu için hava akışı yeterli gelmiyor demektir. benzer sorun bende de vardı kasanın önündeki temperli camı kaldırdım yerine kontrplak ekleyip öndeki fanların karşısını ses kolonları gibi delikler açtım yaklaşık 80dereceleri gören kartım aynı zorlamalar da 15 derece gibi fark yaptı. bir de m2 disk ekran kartına çok yakındı bir birlerini ısıtıyorlardı m2 diski kartın altındaki m2 yuvasına aldım ve ona özel soğutucu ekledim. böylece m2 diskin de ısınmasını 15-20 derece aşağı çekmiş oldum. küçük bir kart fakat 70-80 dereceleri görüyor hafifsenecek birşey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı