GDDR6X Bellekli TUF Gaming RTX 3060 Ti Modeli Tanıtıldı

Bu adamlar ne yiyip ne içiyor çok merak ediyorum. 4000 serisini duyurdun. Ne yani tüketici olarak 4000 serisi almayıp 3060 Ti ama GDRR6X mi almalıyım? Anlıyorum.

4090'ı fiyatıyla eleştirenlere aşırı gülüyorum. Yahu 4090 sen Cyberpunk oyna diye yapılmadı ki. O kartı iş yapacak adam alacak ve işine öyle bir hız katacak ki 1 haftada o kartın parası çıkacak zaten. Ne 1 haftası ya 3 günde çıkartır belki de. Neyin tantanası anlamıyorum. Ha 4070'in fiyatını eleştirirsin, 4060'ın eleştirirsin tamam. Adamlar 3090'ı ortadan ikiye yarıp içinden geçmişler ne anlatıyorlar?
Geforce RTX isimli seriler temelinde oyun için üretiliyor. Sizin bahsettiğiniz iş için kart alacaklar Quadro RTX serisini tercih etmeli ki o seride bildiğim kadarıyla iş için var olan bir seri.

Geforce RTX isimli seriler temelinde oyun için üretiliyor. Sizin bahsettiğiniz iş için kart alacaklar Quadro RTX serisini tercih etmeli ki o seride bildiğim kadarıyla iş için var olan bir seri.
O dedikleriniz çok daha üst düzey işler için. Sen bugün ofis bazında ama ekran kartını zorlayan uygulamalar kullanıyorsan 4090 alıp geçersin ve işini fazla fazla görür. Her ekran kartıyla iş yapan özel üretim kartları almak zorunda değil ki 4090 çoğu Quadro karttan bile performanslı. NVIDIA direkt tanıtımında diyor zaten bizim RTX kartlarımızı şu şu firmalar tercih ediyor şöyle işler yapıyorlar falan diye. RTX demek sırf oyun demek değil. Bu kart güç üretiyor, sen istediğin alanda kullanırsın.

Quadro alan birisi oyun oynayamaz ama RTX 4090 alan birisi hem iş yapabilir hem oyun oynayabilir. Çoklu kullanım desteği sunuyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı