Sadece bios'u rehberde anlatıldığı şekilde Win 8 olanı indirip yükleyebilirsin. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Sistemim windows 8.1 ama ben sonradan yükledim. Yani ilk geldiğinde freedostu ve şu an bakıyorum biosum 10F diyor. Ben buna E16GAIMS.514 kurabilirim yani sorun olmaz. Kusura bakmayın ilk defa bios güncelleyeceğim. Sorun olmasın istediğimden bu kadar ince ayrıntılı soruyorumSisteminiz zaten Win 8.1, Win 8 bios'unu yükleyeceksiniz sadece sorun olmaz.
Sisteme res atarken pc kapandı biranda, açma tuşuna basıyorum açmıyor. Ne yapmalıyım? Dediğiniz her şeyi düzgün bir şekilde yaptımEvet, sorun olmaz.
Garantisi bitti sanırım, bilgisayarcılar halledemez mi?Diğer kişilere kurdurdum sorun olmadı, yani yanlış birşey yapmış olmalısın. PC kapandıktan sonra sen açmayacaktın umarım sen basmamışsındır tuşa.
Batarya çıkar, adaptör çıkar ve 1 dk sonra geri tak power tuşuna 10 sn basılı tut açılırsa açılır. Açılmaz ise garantiye gitmesi lazım.
Bilen birine götürürsen halleder.Garantisi bitti sanırım, bilgisayarcılar halledemez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.