GE60 0ND BIOS güncelleme (Secure boot olmayanlar)

10F bios'a Win 8 yuklersem daha once yaşayan arkadaş gibi pc kapanıp daha acılmamazlık yapmasın? 10f Win7 bios'u değil mi? Bu arada cevabınız için teşekkürler Murat hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz zaten Win 8.1, Win 8 bios'unu yükleyeceksiniz sadece sorun olmaz.
Sistemim windows 8.1 ama ben sonradan yükledim. Yani ilk geldiğinde freedostu ve şu an bakıyorum biosum 10F diyor. Ben buna E16GAIMS.514 kurabilirim yani sorun olmaz. Kusura bakmayın ilk defa bios güncelleyeceğim. Sorun olmasın istediğimden bu kadar ince ayrıntılı soruyorum

Diğer kişilere kurdurdum sorun olmadı, yani yanlış birşey yapmış olmalısın. PC kapandıktan sonra sen açmayacaktın umarım sen basmamışsındır tuşa.
Batarya çıkar, adaptör çıkar ve 1 dk sonra geri tak power tuşuna 10 sn basılı tut açılırsa açılır. Açılmaz ise garantiye gitmesi lazım.

Diğer kişilere kurdurdum sorun olmadı, yani yanlış birşey yapmış olmalısın. PC kapandıktan sonra sen açmayacaktın umarım sen basmamışsındır tuşa.
Batarya çıkar, adaptör çıkar ve 1 dk sonra geri tak power tuşuna 10 sn basılı tut açılırsa açılır. Açılmaz ise garantiye gitmesi lazım.
Garantisi bitti sanırım, bilgisayarcılar halledemez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı