GE62 7RD Apache sağ tik sorunu

iğci

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu alali 3 ay oldu. (Freedos) kendim windows 10 yukledim. BIOS'undan ekran kartindan her seyini guncel hale getirdim. 15 gun civari kullandim sağ tiklayinca acilan menude yeni (klasor vs) olustur bolumune tukladigim anda masa ustunun sağ altindanki simgelerin icinden ekran karti simgesi kayboluyor mouse imleci 5 saniye kadar agir cekimde hareket ediyor. Ekran siyah mavi olup sonra duzeliyor.bilgisayari yeniden baslatinca her sey normale donuyor. Sag tik yaparsam yine ayni oluyor. Bu hatanin cozumlerini epey arastirdim onerilen yontemleri denedim vs olmadi. Duzelmedi. 2 kere daha format attim bu yuzden bilgisayara. Format attigim windows 10 da sorun vardir diye dusundum baska windows 10 ile sistem kurdum yine ayni. Sistemi SSD HDD'ye kuruyorum 1 TB HDD normal kullaniyorum. İ7 islemci 16 GB DDR4 RAM GTX 1050 ekran karti var laptopta acaba sorun nerden kaynaklaniyor? Laptopu servise mi gondereyim ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı