GE70-2Pe Apache Pro BIOS Siyah Ekran

PuNkDuNk

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Herkese selamlar,

Dizüstünün markası:

GE70-2Pe Apache Pro

Bu linkteki yeni güncelleştirmeler;

MSI Global - The best gaming gears maker in the world

Öncelikle bilgisayarımdaki zararlıları temizledik.

Ardından bios ve firmware güncel sürümlerini yüklemek için sitede gösterilen
https://www.technopat.net/2013/02/01/usb-bellek-bootable-yapma-rehberi/oluşturup yeni bios güncellemesini içine yükledim.

Bu videoda gösterildiği gibi bootable takıp yeniden başlatıp delete tuşuna bastığımda resimdeki gibi bir hata ile karşılaştım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

n7P3k1.jpg

Bootable olmadan bile biosu açamadım aynen bu resimdeki gibi bir ekran ile karşılaştım.

Bu sorunun çözümü ne olabilir şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
F2 ile bios'a girebilmen lazım Eğer bios tuşu del ise del'e basın. Bios default edip save yap. Usb belleği biçimlendirip sadece rar içindeki bios dosyalarını atacaksın. Bios'a girip Mflash özelliğini kullanıp usb bellek içindeki bios dosyanı seçip güncelleyebilirsin.

Bios'a hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Msi Laptop ile ilgili bütün bios açma tuşlarına bastım sadece del tuşunda bu ekran çıkıyor. Diğer tuşlarda pc normal olarak başlıyor.

Evet tabi ki de biliyorum. Zaten güncellemek için bios'u açmaya çalışıyorum. Normalde tabi ki de açılması lazım. Ama neden açılmadığı hakkında bir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı