Gece 03.00'te oyun oynamak için mekanik klavye önerisi

FlosyPasha

Hectopat
Yer
Türkiye İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Asus Prime B550M A CSM
XPG Gammix D30 2X8 GB 3200mhz
Asus TUF 3070 OC V2 8G
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
XPG Valor Air 600w 80+ Bronze
ID Cooling SE214XT
Meslek
Öğrenci
Gece geç saatlerde kaçamak yapmayı seven birisiyim ve hangi mekanik klavye türünü seçersem yakalanmam?

Red switchlerin sesi az ve basış hissi güzel. Daha sessiz bir switch illa vardır, bilenler yardımcı olur.

Gece geç saatlerde kaçamak yapmayı seven birisiyim ve hangi mekanik klavye türünü seçersem yakalanmam?

GK30 kullanıyorum membran ama mekanik hisli ve gerçekten de hiçbir farkı yok. Sadecw Switch sesi yok ama plastik sesi var biraz o da oyunlarda zaten genelde parmakların aynı tuşlarda kalınca o da nadir çıkıyor gayet uygun yani tavsiye ederim.

Sessiz bir klavye yok fakat red Switch olan bir klavye alabilirsiniz sesini azaltır fakat gece 03 de duyulmayacağını sanmıyorum.

Hocam 1.8 MC PvP oynuyorum ve butterfly Click yapıyorum illaki küfür yerim🤠

Bütçe dostu kategorideki tüm mekaniklerde yakalanma şansınız var :D red alıp lube yaparak sesi azaltabilirsiniz belki.

Hocam marka takıntılı biriyim 1000TL civarı var mı?

Hocam 1.8 MC PvP oynuyorum ve butterfly Click yapıyorum illaki küfür yerim🤠

Hocam marka takıntılı biriyim 1000TL civarı var mı?
Hocam İnternetten alıcaksanız Red Switch Klavye yazıp ordan istediğiniz bir modeli alabilirsiniz benim dayım elektronikci klavye mouse vs. satıyor satıyor hepsi aynı yani az ses çıkarıyor fakat gece 03:00 de hiç denemedim :D 500 600 700 civarı bulabilirsiniz internette

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı