Gece 2 ile 8 arası hız yükselmiyor

Daha fazla  
Youtube'da ve burada kotanızı aşsanız bile gece 2 ile 8 arası normal hızına dönüyor diyorlar ve oyunlarına girebildiklerini söylüyorlar. Fakat benim ne hızı düzelir ne de oyuna girebiliyorum. Oyunda ''Doğrulanıyor...''da kalıyor Youtube gibi video, film yerlerinde ise gece 2 ile 8 arası fark etmez. Hep 144p dona dona izleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'da ve burada kotanızı aşsanız bile gece 2 ile 8 arası normal hızına dönüyor diyorlar ve oyunlarına girebildiklerini söylüyorlar. Fakat benim ne hızı düzelir ne de oyuna girebiliyorum. Oyunda ''Doğrulanıyor...''da kalıyor Youtube gibi video, film yerlerinde ise gece 2 ile 8 arası fark etmez. Hep 144p dona dona izleyebiliyorum.
Bendede çok garip bir şekilde akksız hız alıyorum. Gece 2 ve 8 arası fark etmeksizin. Yani herhangi bir zaman olsa bile akksız alıyorum. (Normalde akk dolmuş olması gerekiyor.)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı