Gece 3 gibi zil çalıyor

Korkutmak istemem fakat bizim eve Hırsız girmişti, zillere basıp kimin evde olup olmadıklarına bakıyorlardı. Bu tarz bir şey olabilir fakat korkmayın bence, ışığınızı açık tutun kimse bir şey yapamaz, onun dışında zillerde sorun olabilir.

Konudan biraz dışarı ama eviniz kaçıncı kattaydı?

Direkt olarak ilk kattaydı, en alt kat yani.
Anladım hocam, yüksek katlarda hırsızlık ihtimali sanırım daha düşük oluyor. Neyse konu sapmasın teşekkürler.

Anladım hocam, yüksek katlarda hırsızlık ihtimali sanırım daha düşük oluyor. Neyse konu sapmasın teşekkürler.
Zillere basıp bakıyorlar kimin evde olup olmadıklarına, ona göre giriş yapıyorlar bir şekilde. Ama ben LED ışık aldım geceleri açık bırakıyorum perdeden ışık gözüküyor, yani evde olduğumu bir şekilde belli ediyorum binadan uzaklaşırlar diye bu şekilde, ama bina da çok fazla insan yaşıyorsa yine girebilirler bir şekilde bir eve.

Yaaa gece niye bunu okudum ben herkes uyuyor bir ben ayaktayım korkudan TV açtım haber programı açtım ki biri gelirse bu büyük haber programı izliyor desin diye korkuyorum.

Yaaa gece niye bunu okudum ben herkes uyuyor bir ben ayaktayım korkudan TV açtım haber programı açtım ki biri gelirse bu büyük haber programı izliyor desin diye korkuyorum.
Hocam korkmayın ışıkları açın tekseniz, o kadar bina ev mahalle var hırsızlık öyle kolay bir şey değil. İçiniz rahat olsun.

Aynı duyguları yaşıyoruz hocam.

Aynı duyguları yaşıyoruz hocam.
Sana şöyle diyeyim, ben hırsızlık yaşadığımda evde kimse yoktu. Hırsızlarla göz göze geldim önümden çıkıp gittiler fakat evde yoktum girdiklerin de. Evdeyseniz hiç bir şey olmaz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…