Gece 3 gibi zil çalıyor

Bu pandemi döneminde hırsızlık için ayrı bir motivasyon ve risk almak gerekli. Vardır böyleleri elbette ama bu dönemde hırsızlık son denenecek haksız kazanç teşebbüsü olur. Belki bir sarhoş vs. denk gelmiştir.

Bu pandemi döneminde hırsızlık için ayrı bir motivasyon ve risk almak gerekli. Vardır böyleleri elbette ama bu dönemde hırsızlık son denenecek haksız kazanç teşebbüsü olur. Belki bir sarhoş vs. denk gelmiştir.
Kesinlikle katılıyorum, hırsızlık öyle kolay bir şey değil. Hem arkadaşın belirttiği gibi onların evine değil üst kata girmişler eğer olay hırsızlıksa. Çünkü arkadaş evde, bu tarz şeylerden korkmayın yani.

Konu dağılacak ama bir şey soracağım izninizle, şuan benim mesajım 74 diye gözüküyor o sadece açtığım konular mı oluyor? yyoksa ben 130'a aşkın mesaj yazdım o yüzden.

Zaten bu dönemde neden, ne için, hangi amaçla hırsızlık yaparsın ki her yer kamera.

Konu dağılacak ama bir şey soracağım izninizle, şuan benim mesajım 74 diye gözüküyor o sadece açtığım konular mı oluyor? yyoksa ben 130'a aşkın mesaj yazdım o yüzden.
Konu dışı kategorisindeki mesajlar sayılmıyor.

Gece 1 de bu konuyu okudum. Gece %45 ihtimalle uyuyamam.
Bu arada arkadaşın evini cinler basmış bundan dolayı oluyor.(!)
Ziller bozuk olabilir ya da halüsilasyon olabilir. Ne de olsa azıcık beynini dinlendirmen lazım, 7/24 kullanıyorsun. Yazık, yazık!

K akşam deneyeceğim Lucid rüyaya girmeyi. Bakalım sonuçlar ne olacak. Çoğu kişi karabasan yada yaratık felan görüyormuş.
Karabasan uyku felcidir, o böyle cin gibi falan değil yani.

Gece 2'de altıma bir şey yapıyordum az kalsın korkudan.
Konu dışı ama ben bazen parmak şıklatma sesine benzer şeyler duyuyorum.Nedir bunlar?
Valla bende gece discord bildirim sesi duyuyorum. (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı