Gece 3 gibi zil çalıyor

Hırsızların taktiğidir bence. zili çal, tepki gelirse evde birileri vardır o eve girme. zaten yaza girdik insanlar tatile gidiyor bazı kesim. bence hırsızlardır. bir daha zil çalarsa '' evde yaşıyan var başka eve hırsız kardeş, tatile de gitmiyorum bi daha çalmayın'' de.
 
Uykum gelmedi burada geziniyordum. Şimdi hiç gelmez uykum.
Başka zilleri de çaldılar ise hırsızdır. Sadece sizinki ise ya zil bozuktur yada biri korkutmak için yapıyor olabilir. Ses duymanız ise büyük ihtimal ile hırsız var sandığınızdan.
Asansör olayı biraz şüphelendirdi beni.
 
Konu dışı ama hiç halisülasyon gördünüz mü?Ve nasıldı?
 
Hocam daha yeni arkdaş mesaj attı, discord üzerinden, bildirim sesi geldi bu konuyu okuyordum ve yataktan fırladım, o derece yani.
Bu fotoğrafı alırken kaç tane gerçek cin fotoğrafı ile karşılaştım, hiç korkmadım.
 
Konu dışı ama hiç halisülasyon gördünüz mü?Ve nasıldı?
Hayır diyebilirim ama küçükken kapıda hep bir kafa benzeri gölge gördüğümü hatırlıyorum yatmadan önce kontrol ettiğimde gölge yoktu. O zamanlar 6 yaşındaydım ara ışık hep açıktı.
 
Bu fotoğrafı alırken kaç tane gerçek cin fotoğrafı ile karşılaştım, hiç korkmadım.
Anlıyorum hocam ama yani işte korktum, sizin süprizbozanınız, son ses açık olan telefonun bildirim sesi, birde ışık sönük olunca.

Normal de türlü türlü korku oyunu oynayan birisiyim.
 
Ben bi kere uzun bir şey görmüştüm.Hemen euzu besmele çektim sonra gitti.
 
Ben bir kere uzun bir şey görmüştüm. Hemen euzu besmele çektim sonra gitti.

Bu daha çok psikoloji ile alakalı, aslında zaten bir şekli olmayan bir şeyi böyle gölge gibi görebiliyoruz çünkü karanlıkta tam olarak ayırt edemiyoruz ve o an ne düşünüyorsan onu görebiliyorsun, ailenin sana besmele çektiğinde güvende olduğunu empoze ettiğini düşünüyorum o yüzden sen de karanlıkta gölgeye benzettiğin şeyi kendini güvende hissettiğinde daha düşünmemeye başlıyorsun ve benzetmemeye başlıyorsun kendini güvende hissediyorsun, böylelikle de gidiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…