Gece 4'te yatıp sabah 10'da kalkmak

@Stuff, hocam ben çok uyuyunca açıkçası vicdan azabı çekiyorum. Çok çalıştığımdan mı bilmiyorum, ayda 1-2 kez 6-7 saate çıktığım da oluyor ama vicdan azabından ölüyorum o gün ve o günüm tamamen çöp oluyor. Bu kitabı da okumanızı öneririm, benim düşüncem kendinizi 4-5 saate alıştırmaya çalışın. Ek olarak bu kitabı okumanızı da öneririm:

Bu kitabın başlığını yanlış buluyorum hocam. Herkesin vücuduna gerektiği uyku miktarı değişir. Biri 3 saat yatar yeterlidir biri 9 saat. Ben 2'de yatıp 11'de kalkıyorum tatil diye mesela. Hafta içi 12'de yatıp 7.40'ta da kalkıyorum.
 
@333365 tabii şöyle bir şeyde var. Benim için 6 saatlik uyku yeterli mi? Evet fakat beni bıraksalar ben 2'de yatarsam 11'de uyanırım ve bence bu aptal olduğumuzun anlamına gelmez.
 
Sabah 8 de yatıp 3 de veya 4 de kalkıyorum bende bazen sabah 5 de yatıp 10-11 gibi herhangi bir zararını görmedim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı