Gece açık bırakılan sistem kendi kendine kapandı

• Konuyu başlatan sqeax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 593

sqeax

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Gece oyun indirmek için bilgisayarı açık bırakmıştım fakat sabah bilgisayar kapalıydı. Neden olabilir?
Uzun süre hareketsizlikten kapanmış olabilir mi?
Çünkü 4-5 saat baksam da kapanmıyordu ve ek olarak birçok kez gece indirme yapmıştım ama bunda kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece oyun indirmek için bilgisayarı açık bırakmıştım fakat sabah bilgisayar kapalıydı. Neden olabilir?
Çünkü 4-5 saat baksam da kapanmıyordu ve ek olarak birçok kez gece indirme yapmıştım ama bunda kapandı.

Elektrik gitmiş olabilir mi sayın arkadaşım ?

Torrent vb. gibi indirme uygulamaları kullanıyorsanız ayarlarında indirme bitince bilgisayarı kapat gibi seçenekleri aktifleştirmiş olabilirsiniz.

Elektrik kesintisi, ailen kapatmış olabilir.

Aileme sorduğumda hiçbiri kapatmadım dedi ondan dolayı iyice içime kurt düştü çünkü bu bilgisayar kapanma olayından zamanında çok çektim ve sonunda yeni bir PSU alarak sorunu çözdüm hiç kapanmıyor bilgisayar.
Konuyu aşağı bıraktım
Aileme sorduğumda hiçbiri kapatmadım dedi ondan dolayı iyice içime kurt düştü çünkü bu bilgisayar kapanma olayından zamanında çok çektim Bilgisayar kapandı vee sonunda yeni bir PSU alarak sorunu çözdüm hiç kapanmıyor bilgisayar.
Konu 'Bilgisayar kendini kapatıyor' Bilgisayar kendini kapatıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı