Gece Aniden Uyanıp Cisim Gormek

Ben de bir kere gece yarısı uyandığımda yatağımın başında benim kopyamın dikildiğini gördüm. Bir süre baktıktan sonra yok oldu. Bir şeyleri başka şeylere benzetmek ya da olmayan bir şeyi görmek beynimizin boşlukları doldurmaya çalışmasından başka bir şey değildir. Eğer çok rahatsız ediyorsa arkadaşların da dediği gibi bir uzmana başvurabilirsin.

Banada henüz geçen hece oldu aniddn uyandım ve sizinde dediğiniz gibi konuşamama durumu oldu hemen yanımda uyumakta olan kardeşime seslendim yardım çiğliklari fakat sesim çikmiyor. İşte ustumde dizleriyle goğsume bastiran çiplak bir insan vardi eliyle eğizimi tutuyordu 10 saniye Sonra tavandan kaçti kesin çözümü varmı?

Bunlarla alakası yok ama akşam 12 gibi dışarda arkadaşla bareberdik yaş 12 13 falan herhalde ayın yanında dönerek giden ışıklı bir cisim vardı hatta baya netti sanki ayda değil bulutların arasında geziyor gibiydi ve baya büyük bir şeydi. 🤪😵

Konuyu nasıl dine bağladınız anlamak güç... Bu benim de başıma gelen bir durumdu. Karanlıktan korktuğumdan oluyordu. Zamanla alıştım. Korku filmi izleme ve karanlıktan korkmamayı öğren. Nasıl yapacağını tam bilmiyorum ama korkunu yenme konusunda benden daha tecrübeli okurlarımız vardır.

Banada henüz geçen hece oldu aniddn uyandım ve sizinde dediğiniz gibi konuşamama durumu oldu hemen yanımda uyumakta olan kardeşime seslendim yardım çiğliklari fakat sesim çikmiyor. İşte ustumde dizleriyle goğsume bastiran çiplak bir insan vardi eliyle eğizimi tutuyordu 10 saniye Sonra tavandan kaçti kesin çözümü varmı?

Seninki konudan bağımsız olarak "uyku felci" diye bilinen bir olay. Ve herhangi bir çaresi yok. Her insanın hayatı boyunca arasıra başına gelen bir şey.

Büyük ihtimalle uykudan aniden uyanınca o anki uyku sersemliginden olan bir seydi bilinç altıniz hala uykuda olduğu için bir anlık görebiliyoruz galiba ama aynı şekilde 15 saniye sonra kayboluyor.

Bana da benzeri oluyor gölgeyi bir şeye benzetiyorum. Sorunu kıyafet vs.leri kaparı yere tıktım. İnsan gölgesine benzeyen bir şey kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı