Camın gerçekten "cam gibi" temiz olup, gece diğer araçların farlarının ve stoplarının camda dağılmasını nasıl engelleriz? Bunun için bir ürün var mı?
Camın gerçekten "cam gibi" temiz olup, gece diğer araçların farlarının ve stoplarının camda dağılmasını nasıl engelleriz? Bunun için bir ürün var mı?
Yok hocam istediğim şey o değil, ben cama sürüp camı tertemiz yapan bir ürün arıyorum bir bakıma, ama ekstra olarak gece netliğini arttırmasını istiyorum. Cevap için teşekkürler yine de.Otobüs camlarındaki siyah noktalar sanırım ona yarıyordu. Onları bi' araştırın derim. Yanlışsam düzeltin hocam.
Yok hocam istediğim şey o değil, ben cama sürüp camı tertemiz yapan bir ürün arıyorum bir bakıma, ama ekstra olarak gece netliğini arttırmasını istiyorum. Cevap için teşekkürler yine de.
Mantıklı hocam, eğer o tarz bir sayfaya denk gelirseniz bu konuya iletebilir misiniz? Ben de bir kere gördüm zamanında ama bir daha bulamadım, aratınca da çıkmıyor bir şey. Pasta ciladan önce bulabilirsem ürün denemek daha iyi olur.Camda kılcal çizikler olduğu için öyle oluyor. Pasta cila bir şeyler yapıp o çizikleri gideriyorlar.
Direkt ürün olarak bilmiyorum ama instagramda oto paylaşımı yapan sayfalarda paylaşılıyor o tarz ürünler.
Cam değiştirmek gibi bir külfete girmeden çözebilsek iyi olacak.Aynı sorunu yaşıyorum ama bendeki camla alakalı galiba iç dış yıkama yaptırıyorum bir şey değişmiyor camı mı değiştireceğiz anlamadım.
Evet hocam bahsettiğim şey bu, bu şekilde aratınca internette ürün bulabildim. Ama bazı sorunlar oluşturabileceği, oluşturduğuna dair yorumlar okudum şimdi. Sizin bir deneyiminiz, spesifik bir ürün öneriniz var mı?Eğer ışıkların tek bir ışık olarak değil de sanki ışık hüzmeleri gibi göründüğünden bahsediyorsanız kılcal çiziklerden oluyor. Pasta cila yapan oto yıkamacıların yapabileceği bir şey.
Anladım, kimisi zamanla silecekler atlama yapar, cama pasta cila yapılmaz, yağmur suyu kaydırıcı dışında ürün kullanılmaz diyor. Ne düşünüyorsunuz, bir deneyiminiz var mı?Elinizde polisaj makinesi yoksa bence uğraşmaya değmez. Yaşadığınız şehirdeki kaporta pasta cila yapan yerleri araştırıp fiyat alın eğer çok pahalı gelirse o zaman kendiniz yapma yoluna gider ürün araştırırsınız. Çünkü makine olmadan veya hazır satılan ürünler tam istenilen sonucu veremiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.