İşlemci aktif soğutması zarar görmesini engeller. Belli bir sıcaklıktan sonrada zaten bilgisayar kendini kapatır.Bilgisayarımı yeni aldım, laptop. Multi Theft Auto (MTA) oyunu arkada açık kalacak şekilde bilgisayarı bir gece açık bıraksam sorun olur mu? İşlemci çok ısınır mı? İşlemci markam Intel i5-5005U.
Bilgisayarımı yeni aldım, laptop. Multi theft Auto (mta) oyunu arkada açık kalacak şekilde bilgisayarı bir gece açık bıraksam sorun olur mu? İşlemci çok ısınır mı? İşlemci markam Intel i5-5005u.
İşlemci 10.nesil5. nesil sistemi alman saçma olmuş keşke sorsaydın. İstersen 10 gece açık bırak hiçbir şey olmaz. Bu cihazlar günlerce aktif kalacak şekilde tasarlanıyor.
Hiçbir şey olmaz 1 geceden. Benim PC bildim bileli açık hala sapasağlam.Bilgisayarımı yeni aldım, laptop. Multi Theft Auto (MTA) oyunu arkada açık kalacak şekilde bilgisayarı bir gece açık bıraksam sorun olur mu? İşlemci çok ısınır mı? İşlemci markam Intel i5-5005U.
Hala sapasağlam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.