Boş ver bence uyu ailende evdeymiş gerçekten rahatsız edici bir ses varsa ailende rahatsız olur beraber ilgilenirsiniz.Bi ses yoksa ses olduğunu sanıp kaygınlanmandansa uyuman daha iyidir.@RFKaya uyumaktan vazgeçtim yazacaktım mesj yağdı![]()
Boş ver bence uyu ailende evdeymiş gerçekten rahatsız edici bir ses varsa ailende rahatsız olur beraber ilgilenirsiniz. Bir ses yoksa ses olduğunu sanıp kaygınlanmandansa uyuman daha iyidir.
Bence ters psikoloji uygula sende sert adımlarla ayak sesi çıkar bunu yaparken elindeki çekiçle sağa sola vurmayı ihmal etme.Diğer ses çıkarını daha çok korkutursan belki oda gelip konu açar etraflıca değerlediririz durumu.Ailem çok derin uykuda kulaklarının dibinde düdük çalsam uyanmazlar.
Üst komşudur aynı sorunu bende yaşıyordum sanki bilerek öyle yürüyor neyse siz korkmayın gidin bakın zaten birşey yoktur.Merhaba. Ben gece yarısı ayak ve çekiç karışımı sesler duyuyorum. Nedeni ne?
Şu mesajı görene kadar iyiydi senaryo leş bu arada bu kadar mı umursamaz bir şekilde trollemeye çalışırsın.@RFKaya uyumaktan vazgeçtim yazacaktım mesj yağdı
Şimdi de biri bağırıyor gibi bir ses duydum ama onu muhtemelen çakkallar yapıyordur. Köyde yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.